24rodopi.com/Политика

Определихме 7 гаранции за изпълнение на програмата на кабинета "Денков". Ако те не бъдат изпълнени, ние ще поискаме оставката на правителството. Това заяви Кирил Петков на извънреден брифинг, след среща между представители на ПП-ДБ.

"България има нужда това реформаторско правителство да продължи, но това не може да стане на цената на превзети регулатори. Каним представителите на ГЕРБ утре на разговор за формализиране на тези гаранции", каза той, цитиран от агенция "Блиц".

"Документът ще е под име "Механизъм за гарантиране на реформаторските програми", който да се подпише от Николай Денков, Мария Габриел и председателите на политическите групи на ГЕРБ, ПП и ДБ в парламента", добави той.

Ето и точките в документа:

1. Общ борд назначения в регулаторите

2. Да се спазва утвърдената законодателна програма

3. Пътна карта за съдебната реформа

4. Реформа в службите

5. Съгласуван закон за антикорупционната комисия 

6. Преработка на Изборния кодекс

7. Обща позиция за законността на референдума на "Възраждане".

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/6/23 17:45

    Вече сме Джендъристан, значи! Шарлатаните поставят условия на Бацето. Брей!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/6/23 19:01

    Боко е здраво хванат в капана. Няма да смее да подаде оставка!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/6/23 08:35

    Едната групировка поставя условия на другата.Другата трепери да не падне правителството защото пада имунитета на най-голямата тиква в Б-я.А овчето стадо започва да блее и готви за следващия цирк/нагласени от машините избори./

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.