24rodopi.com/Общество

Композиторът Beyhan пуска двоен сингъл на парчето „Ти не си ти“ с участието на рапъра Селви и електро-поп баладата „Лека нощ, където и да си“.

Кърджалиецът, който живее и твори в София, е автор на песни на артисти като Цветелина Янева, Георги Симеонов-JJ и Иво Димчев. През 2019-та, получава най-високата оценка за оригиналност в конкурса „Български текст на песен“ от SlavConf. за песента си „Мухички“.

Започва да прави собствена музика като артист през 2020 г. когато се озовава в студио с ТикТок сензациите Панчо Карамански (DJ Pancho) и Ангел Проданов (ACHO). Новите две песни са ко-продуцирани с тях.

Клипът за „Лека нощ, където и да си“ излиза в YouTube канала на артиста и е компилация от спомени с неговите приятели. „Носталгията беше ключова“ разказва той. „Исках песента и клипа да са в контраст един на друг. От една страна имаш тъжната песен за загубеното, а от другата – хубавите моменти, които са останали“.

 „Ти не си ти“ също има клип, режисиран от Антоний Христов и заснет през септември 2022-ра година в София с предстояща премиера.

Бейхан пише песни на български, турски и английски език и се надява да продължава да пише за други певци. За бъдещи проекти споделя, че вече е почнал работа по тях с Десислав Данчев (от Мастило) и Светлин Стайков.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/6/23 23:00

    Има още много хляб да ядат другите докато стигнат Джорджано. Човека песните си пише сам, сам си ги пее, сам си ги снима и сам си ги слуша. Видео, музика, текст, аранжимент, редакция обработка, хореография, сценария, изпълнение, дистрибуция, маркетинг, R&D, кетъринг, квартира, кърти чисти извозва, от а до я, всичко сам. Сам човек армия е той. Няма друг и не признавам втори мултиталант като него. :D

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.