24rodopi.com/Криминале
Побой се е случил в голямото задръстване на автомагистрала “Тракия” вчера, съобщават свидетели на инцидента в социалните мрежи. По първоначална информация до мелето се е стигнало, защото автобус се опитал да попречи на шофьор на лек автомобил да премине през аварийната лента, опитвайки се да пропусне тапата между Ихтиман и София.
Водачът на леката кола и пътник слезли и нападнали автобусния шофьор. Пътуващи в автобуса също се намесили в побоя и губещи накрая се оказали нападателите.
Автомобилът-нарушител на правилата за движението по пътищата е с кърджалийска регистрация.
Двама от „К“ регистрацията, слязоха да бият шофьора на автобуса, защото не ги пусна в аварийната лента. После от автобуса слязоха бая хора и момчетата с леката кола казаха, че повече така нямало да правят“, пише във Фейсбук очевидец на екшъна.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/6/23 11:32

    Селяни само сопа

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/6/23 11:36

    Тъпи селяндури мислят се за велики алоооо ако в Кърдцали номерата ви вървят на вън от Кърджали бият 😉😉😉

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/6/23 11:41

    много селско изпълнение. кои са тези кърджалийски селтаци?

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/6/23 11:53

    100% кирково

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен5/6/23 12:38

      Ако бяха от Кирково,всички хора от автобуса заедно със шофьора щяха да кажат ,че няма да правят така......

      Изтриване
    2. Анонимен5/6/23 12:42

      Хахахха

      Изтриване
  5. Анонимен5/6/23 12:07

    "После от автобуса слязоха бая хора и момчетата с леката кола казаха, че повече така нямало да правят" Селяни само сопа :) :) :)

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен5/6/23 14:12

    Ако бяха от Кирково, хората слезли от автобуса щяха да ги познаят.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен6/6/23 04:58

      Оо да бе то Кирково е центъра на света как няма да ги познат какво говриш 😃😃😃

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.