24rodopi.com/Общество

Къмпинг в Гърция. Спокойствие и тишина. Каравани, палатки, хора от всякакви националности-гърци, българи, поляци, румънци, нидерландци, англичани, французи…

Десетки бани, тоалетни и…

В сумрака на приятната юлска вечер отивам по малка нужда. Мия си ръцете след това и в коридора ме заговаря възрастна жена: „Господине, ако обичате, това са дамските тоалетни, мъжките са отзад“.

„Прощавайте, но в сумрака не съм забелязал табелите. Просто влязох по малка нужда“, отговарям.

„Да, ама ако някоя дама излезе в неприлично състояние от тоалетната, тогава?“.

За част от секундата се опитах да дефинирам „неприлично състояние“. Минаха ми ужасяващи картини пред очите. Затова и отговорих: „Госпожо, неприличното състояние на дама, излизаща от тоалетна, е единствено и само неин проблем, не мой. Аз просто си измих ръцете“.

Думите ми предизвикаха невероятно възмущение. Дамата отметна русата си коса, вероятно ме номинира за простак №1 на уикенда, и се запъти към караванката си с паркирана кърджалийска кола пред нея…

Разказ на читател на 24rodopi.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен31/7/23 17:19

    Баси тъпата лелка

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен31/7/23 17:25

    Ха-ха, развеселихте ме! Сблъсквал съм се с подобни, имат самочувствието на притежаващи имоти в Сен Тропе

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен31/7/23 18:03

    Дамата се правила на умна,но уви не е

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен31/7/23 18:06

    Да, те табелките са сложени за красота и за да може възрастните жени да правят забележка на кьоравите мъже. Иначе, по принцип и в тоалетните ходим с телефончета, ама те не светят

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен31/7/23 18:26

    Лелката е мн права големи балкански джентълмени разбира се че като влизаш в женски будоар може да видиш нещо не толкова женско и да нараниш крехкото самочувствие на нежния пол търси мъжката част без мн да и опонираш .Че го и коментирате тва че си първичен не означава че всички с а такива на жена си кво казваш кво толкова гола си пред хората или казваш виж сега жената си е моя чуждата може да се излага......

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен31/7/23 22:57

      Айде бе, верно ли, излизат със свалени гащи навън ли?

      Изтриване
    2. Анонимен2/8/23 09:26

      Я дефинирай навън щото много ти е общо понятието има ли малко нае..на просто влизаш в другата част и тва е !

      Изтриване
  6. Анонимен31/7/23 19:58

    Влязъл по грешка, извини се и излез.
    Много ви бива да се оправдавате и давате обяснения, там където не ви е мястото.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен31/7/23 22:58

      Човекът се е извинил, ама лелката е продължила с простотията-"амчи, ако изляза налайняна ко ще стане"

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.