24rodopi.com/Спорт

„Крумовград“ вече няма да тренира в Коматево, съобщиха от клуба. Воденият от Неманя Миланович тим ще води занимания в базата на Европейски колеж по икономика и управление (ЕКИУ) в близкото до Пловдив село Оризаре.

До момента "синьо-жълтите" използваха терените на „Ботев“ (Пловдив) и за тренировки, и за мачове. Домакинските двубои на тима остават на "Никола Щерев-Старика" в Коматево.

В същото време клубното ръководство на новака в елита разкри кой финансира отбора. Управата на Крумовград очевидно е подразнена от тиражирането на някои информации, което доведе до реакцията им.

Обръщение от ръководството на ФК Крумовград:

"Във връзка със спекулативни медийни публикации от ФК Крумовград искаме да съобщим: ФК Крумовград се управлява от Сдружение ФК Крумовград с председател Басри Саров и управителен съвет. Данните са публикувани в Търговския регистър и са достъпни за всички.

Клубът финансово се издържа от дарение на фирма "Дънди Прешъс Металс" към община Крумовград, рекламен договор за лого на екипа с най-голямата карго авиокомпания "Компас Карго Еърлайнс", рекламен договор с ПИМК, както и множество рекламодатели, чиито лога са на Спортен комплекс "Никола Щерев - Старика", където Крумовград домакинства.

Искаме да поясним, че имаме договор с ПФК Ботев за използване на официалния терен на базата за официалните мачове от Efbet Лига и мачовете от турнира за Купата на България. Имаме и договор за тренировъчен процес на базата на ФК Евроколеж в село Оризаре.

Апелираме към медиите да спрат със спекулативните твърдения за управлението на ФК Крумовград!

Всеки, който си позволи да тиражира невярна и заблуждаваща информация ще носи отговорност по предвидения от закона ред!".

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен31/7/23 20:10

    Браво голям отбор

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен31/7/23 20:10

    Браво голям отбор

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен1/8/23 00:29

    Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен1/8/23 05:46

    Любимец Севлиево, Г.Делчев, Беласица, Бистрица, Галата и сега Крумовград,, измислени отбори, а къде са Бургас, Русе, Плевен, Добрич, Ловеч, Сливен, Хасково и т.н. Как мислите ?

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен1/8/23 11:01

    До 05:46 шут

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен1/8/23 17:59

    До 11.01
    Такива като теб удариха шута на футбола в Кград. Къде и кога ще гледаш сега футбол. Ако аз съм шута ти със сигурност си аута. Кой е по-добре ?


    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.