24rodopi.com/Общество

Арена „Спартак“, 14 дни преди концерта на Лили Иванова на емблематичната за Кърджали площадка.

„Заварихме джунгла“, споделиха за 24rodopi.com работници. В продължение на дни те са почиствали растителността. В момента се подменят седалки, подновява се ел. инсталацията. Оказва се, че доста елементи са били откраднати.


Арена „Спартак“ ще бъде напълно почистена, осветлението ще бъде подменено с ново и по-модерно, а съоръжението ще е напълно готово до 13 септември, когато е планиран концертът на Лили Иванова, обяви кметът Хасан Азис.

По думите му, Общината планира емблематичната амфитеатрална площадка и в бъдеще да посрещна културни събития в града край Арда.

60 лева е цената на билета за концерта в зона „Партер“ на „Арена Спартак“. За място на трибуните ще се плаща 40 лева.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен30/8/23 10:01

    Защо Общината,в лицето на кмета,допусна площадката да се руши толкова години!!!!Безхаберие!Без думи!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен30/8/23 10:36

      Как защо за да е оправим за Лили

      Изтриване
  2. Анонимен30/8/23 12:46

    Не зная през коя година е построена спортната площадка "Спартак" , но аз притежавам фото картичка на нея от 1962 г. Колко е била по хубава тогава отколкото е в момента . На нея се провеждаха много спортни състезания по волейбол и баскетбол . На нея се провеждаха фолклорни мероприятия по народни надпявания и надсвирвания . На сцената на тази площадка са пяли Оскар Бентън, Английската вокално инструментална група "Балоните" . През месец август 1989 г. тук беше изнесен концерта на групата "Юрая Хиип" .Тук е изнасян и концерт на военният хор и фолклорната група при ДНА гр.Кърджали .

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен30/8/23 13:22

    Най-после се сетиха да оправят тази джунгла.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен30/8/23 17:19

    Заащото опозицията в местния парламент е продажна. Сглобка ДПС, ДСБ, ГЕРБ. Другата ДПС+БСП

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен30/8/23 18:43

    Ето вижте на какво е способна Лили Иванова,възползвайте се от момента и я пуснете , по улиците ,ще видите как ще светнат за дни.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен30/8/23 19:49

    Да запълнят и огромната дупка, която оставиха след "ремонта" на улицата пред площадката.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен30/8/23 19:58

    Там пя и Лепа Брена. Но годината не помня(1992-1994)

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.