24rodopi.com/Регион/Политика

Първото разширено заседание на Общинския съвет на ДПС по темата „Местни избори 2023“ се проведе в Джебел.

След 41 номинационни събрания на местните съвети разширеното заседание на  общинският съвет на ДПС предлага за кандидат за кмет на община Джебел Неджми Али, чийто мандат „2019-2023“ се определя от местното население като най-успешния от началото на демокрацията.

Въпреки отпускарския сезон и горещините, събранията по населени места преминаха при висока активност, като навсякъде избиратели и активисти на Движението споделяха, че успешният 4-годишен мандат задължава всички да бъдат ангажирани в този модел на поети и изпълнени ангажименти – това бе отбелязано по време на разширеното заседание. Решението на местните съвети - да се гласува доверие за нов мандат на екипа, който реализира програмата за развитие на община Джебел в периода 2019-2023 г., бе подкрепено и на разширеното общинско заседание, съобщава от Общинския съвет на ДПС.

Кметът Неджми Али благодари за доверието и подкрепата , както и за обобщения анализ от проведените 41 събрания. Моделът „Джебел“ ще  бъде видим и развиван през следващите 4-те години. Надграждане пък ще бъде ключовата дума на мандат „2023-2027“.

Над 32 са кандидатурите за общински съветници. Разширеното заседание упълномощи Общинския съвет на ДПС да  предаде списъка подреден по азбучен ред, но да представи и проекто-листа с кандидатите за общински съветници пред Централния предизборен щаб на ДПС чрез Областния съвет на ДПС.

Само в едно от селата на територията на община Джебел се проведоха предварителни избори за определяне на кандидата на ДПС. Това е с.Козица, като и двамата кандидати са включиха в разширеното заседание и споделиха, че жителите в  населеното място  са единни.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/8/23 09:55

    Някои управници с дълъг стаж трябва да видят кво правят комшиите.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/8/23 20:54

    Pravilno reshenie

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен28/8/23 09:46

    Заслужено.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен28/8/23 10:35

    Кой е той, я кажи. Денем и нощем за него говориш.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен28/8/23 17:28

    Пенсионер от Турция си търси работа, може ли да помогнете.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.