24rodopi.com/Общество

Джеват Ахмед се върна от Виена в Родопите заради… сън.

61-годишният строител работи от 20 години зад граница. Първо в Германия, а от известно време в Австрия.

„Сънувах гроб на бебе. Сетих се, че в скалистата местност до гробищата на махала Чолакогулларъ в Кирковско има стъпка от човешки крак, изрязана в камъка. Сънят ми беше свързан именно с тази местност. Затова дойдох от Виена за отпуската и реших да разгледам, дали пък няма да открия в скалата и нещо като образ на бебе“, разказа за 24rodopi.com Манчо, както наричат Джеват приятелите в Кърджали.

След дълги обиколки обаче, нов образ в скалата 61-годишният мъж така и не откри.

След няколко дни той отново отпътува към австрийската столица.




Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/8/23 08:31

    Rüyada bebek mezarı görmek güzel haber almak ve aile ile kutlama yapmak anlamına gelir. Rüyayı gören kişi yakın akrabasından bir bebek haberi alır ve ailesi ile çok mutlu olur. Rüyada boş bebek mezarı görmek olumludur ve içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak anlamına gelir.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/8/23 09:18

    Потресаващо!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/8/23 11:05

    Вика аз съм археолог е, и сигурно на ум си вика за разлика от Овчаров. 😀 А тези коловози на гуми не са издълбани, а са останали от гумите на возилата на извънземните от Мардук, които са дошли на Земята 🌍 за да изкопаят златото за да си възстановят атмосферата на тяхната планета и са ни оставили лук. 😂 Вземете прочетете малко книги 📚, всичко аз ли да ви разправям. 🤣🤣🤣

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/8/23 14:06

    Как не са го гепнали за иманярство, те само такива кеклици чакат?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.