24rodopi.com/Политика

Кметът на община Крумовград Себихан Мехмед благодари на присъстващите членове, че преди 20 години са повярвали в нея и са я номинирали за кмет на община Крумовград. Благодари и за следващите пъти, когато е била номинирана.

Това съобщават от Областния съвет на ДПС относно проведеното вчера разширено заседание на Общински съвет на ДПС в Крумовград за предстоящите местни избори, които ще се проведат на 29 октомври.

„Удовлетворена съм, че успях да сплотя хората в името на партията, в името на това да ни има”, заяви Себихан Мехмед. Нейния апел към присъстващите беше при номинациите да не стига до противопоставяне. „Говорете с хората, изслушвайте ги, опитвайте се да решавате проблемите!”, призовава кметът на Крумовград.

Разширеното заседание прие график за провеждане на събранията в деветте района на общината. Такива ще се организират в 61 населени места.

Заместник-областният председател на ДПС-Кърджали Бедрие Газиюмер призова активистите да съумеят да намерят правилните кандидати.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен5/8/23 12:42

    За това Крумовград е град за пример, а Кърджали е по-зле от околните села. Е то знаем защо селата са по-добре, но като цяло местното управление трябва добре да се замисли, че последните 10 години града е като оставен на собственото си самосъхранение. Няма една елементарна поддръжка. Изрязаха дърветата, а другите изсушиха и до там. Тревата става повече от храст на ръст, а дупките се размножават по-бързо от бездомните кучета, които не са никак малко. И за това всички са в кюпа и кмета, и областния, и служителите им и общинския съвет.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен5/8/23 14:23

    Наистина много е направено за Крумовград, в града е красиво и уредено почти всичко. Малко от останалите кметове са на нивото на този кмет - Себихан Мехмед !!! Не съм от Крумовград, нито съм партиен член

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен5/8/23 15:20

    Мирише на избори

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/8/23 18:48

    Ее тя е Желязната Лейди

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен7/8/23 14:01

    Г-жо Мехмед Крумовград много се е променил към добро, но ме притесняват думите Ви, че сте успяла да сплотите хората в името на партията. В Крумовград живеят и хора с други етноси и партийни пристрастия, а вие като кмет трябва да се грижите и за тях.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.