24rodopi.com/Политика

Три са предложенията за кандидат-кмет на община Кърджали от ДПС след първите три номинационни дни. Във всяко населено място местните съвети номинират за нов мандат настоящия кмет доц. д-р Хасан Азис.

Предложени са още народният представител Елван Гюркаш и ръководителят на банков клон в Кърджали Ерол Мюмюн.

В края на номинационната кампания сбирки ще има и в град Кърджали, където се очаква да има три пъти повече кандидати за "кабинета в Белия кораб".

"Повечето от попадналите в списъка с номинации, които ще бъде изпратен в централата, обаче са на партийни активисти, които се стремят към по-избираеми места в съветническите листи и „блъфират“ кметски мераци, за да си „вдигнат цената“, споделя председател на местен съвет, който обобщи резултатите след първите над 20 събрания. Общо 106 събрания ще се проведат в община Кърджали.

На снимките: Събранието в Стремци

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.