24rodopi.com/Общество

Обществената поръчка за основен ремонт на булевард „Беломорски“ в Кърджали е планирана да бъде обявена до края на годината. Индикативната стойност за строително-монтажните работи ще е около 7,4 млн. лв. без ДДС, а за строителния надзор – близо 261 хил. лв. без ДДС.

Това посочиха от Агенция „Пътна инфраструктура“ в писмо до 24rodopi.com след отправено запитване от страна на редакцията.

Дейностите обхващат 2-километров участък-от Общинската горичка до кръговото кръстовище на автогарата. Прогнозният срок за изпълнение на основния ремонт на отсечката ще е 365 календарни дни.

„След класиране на офертите и решение за избор на изпълнители, ако няма обжалване на процедурите, ще може да се пристъпи към подписване на договорите. Следващата стъпка е издаване на разрешението за строеж и стартиране на ремонтните работи“, допълват от АПИ.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/9/23 09:01

    Браво Родопи24! Продължавайте критичните запитвания към компетентните органи и отговорните политически сили. Свършиха годините на ленливоста и оправданията, че няма пари и средства. Пари има, стига да не се пилее и пренасочва нецелесъобразно. Браво!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/9/23 09:04

    за тези пари трябва да се изпълни за 60дни

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/9/23 09:26

    Парите звучат хубаво ама да бихте направили качествена работа.Има няма една година след ремонта почва да разпада и парите па въздуха някой общинар да пълни джопчета си с жълти ……😂😂😂😂

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/9/23 10:45

    Като че ли нов път ще правят,мафиоти хората за една година строят десетки км нови магистрали

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен27/9/23 13:39

      Това не е магистрала, а участък от реп. пътна мрежа. Път, който минава през голямо населено място, важна артерия в града. Трябва да се отклонява движението на фази. Плюс това трябва да се подновява мост.

      Изтриване
  5. Анонимен27/9/23 13:12

    хората за 2м 200 км магистрала правят нашите ремонта 1 г

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен27/9/23 17:54

    Отклонете трафика за индустриална зона изток зад жп гарата някъде,да се облекчи трафика към гледка момчилград и веселчани.Толкова ли е сложно.Половин час пътувам от гледка до автогарата сутрин.Трябва да има втори вход и изход за индустриалната зона да е зад жп гарата.Ще се облекчи трафика на 80%.Ама трябва акъл!

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен27/9/23 21:57

    Kolko metra daljina, shirina, kragovi....

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен28/9/23 14:29

    Vednaga 20 km za jilistna zona, peshehodci, stari hora, deca...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.