24rodopi.com/Общество

Арената е кръстена на гладиатор, който разлюлява Римската империя, вдигайки най-голямото въстание. Спартак е от нашия край, но този път арената, носеща неговото име, бе разтърсена от един глас. Лили Иванова прати кърджалийци в друг свят, понесен от мелодията.


Хиляди аплодираха примата на българската музика, която в продължение на два часа им подари лично своите най-големи хитове и… част от сърцето си.

„Уникален концерт!“, казваха напускащите Арена „Спартак“ кърджалийци след спектакъла на Лили Иванова. Хиляди по трибуните, а голямата певица ще си тръгне от Кърджали със своя лик. Кметът Хасан Азис подари на примата уникален портрет, направен върху дърво.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен14/9/23 04:59

    Интересно по какво е разбрала, че градът е станал прекрасен.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен14/9/23 09:02

      da i az tova chuh i mi napravi vpechatlenie ami moje bi predi hrista e bila tuk :) a sega se dvijat koli po ednakuv put ot togava i sega

      Изтриване
    2. Анонимен14/9/23 14:41

      Ти знаеш ли колко десетки хиляди е хонорара на Лили. От Слави поиска 100000 лева.

      Изтриване
  2. Анонимен14/9/23 08:49

    Мъни мъни мъни, шузйн фъни, хани ричменсон!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен14/9/23 11:23

    Между нас казано, ако е влязла от към Хасково, е преживяла 100 нюанса сиво и след този екстаз на наместване на всички чакри е стигнала до извода, че града е станал прекрасен. Интересно ми е дали има трасе по-което може да бъде закарана до арена, на която впрочем и от шахтите излизат дървета. Впечатление направи и животинката на сцената, която до преди това на същото място живяла в тучна гора. Заслужаваше ли си да унищожим сформиралата се горичка за 2 часа Лили.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен14/9/23 16:37

    Скъпи родители, научете децата си как трябва да се държат на концерт! Някои си мислеха, че са на футболен мач. Забравихте, че след 1994 година в България футбол няма. Само простотия.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен16/9/23 10:36

      Такова е населението аграрно , да не говорим въобще защо са с деца на такова събитие , като се знае, че децата не стоят на едно място.....

      Изтриване
  5. Анонимен14/9/23 16:47

    Подздравявам Хасан Азис с песента Ветрове! Хасане, моят глас е за теб!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.