24rodopi.com/Темата+

Тежки катастрофи с фатален изход стават на пътя Комотини – Калчас, който пресича връзката на ГКПП „Маказа-Нимфея“ с магистралата, и затова се належащи спешни промени в движението и инфраструктурата.

Това настоява гръцки депутат след зверската катастрофа с лек автомобил, управляван от кърджалиец, и мотоциклет. При инцидента гръцкият моторист загина, а кърджалиецът Хасан Т. бе настанен в болница в Комотини в тежко състояние.

След трагедията на кръстовището на входа на Комотини откъм „Маказа“ на 27 август около 21.00 часа, депутатът от СИРИЗА Йозгюр Ферхат е отправил парламентарно питане към министрите на инфраструктурата и транспорта и на гражданската защита.

„Планирате ли да подобрите съществуващата инфраструктура, като подкрепите мерки и проекти, които ще намалят пътнотранспортните произшествия и ще повишат пътната безопасност? Имате ли план за пренареждане на пътните знаци или за отстраняване на проблемите, възникнали в тази точка, като вземете предвид данните за пътнотранспортните произшествия, настъпили тук?“, пита депутатът от област Родопи.

Припомняме, че при катастрофата загина 22-годишен гръцки гражданин, който бил на мотор, блъснат от автомобил с български номера. 32-годишният кърджалиец и приятелката му били откарани в спешното отделение на болницата в Комотини.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.