24rodopi.com/Коментари/Спорт

Датският „Нордселанд“ „разказа играта“ на футболния шампион на България „Лудогорец“ със 7:1 в мач от груповата фаза в Лига на конференциите.

Унижение. Срам. Но и логика.

Един футболен патриот реагира: Абе, защо се кефите, загубил е български отбор?!

Колкото ПФК „Крумовград“ е крумовградски, толкова и „Лудогорец“ е български.

Нито един българин нямаше на терена. Само „гурбетчии“, „бежанци“ и прочие запалянковски определения за бройките в „Лудогорец“.


Коментар на фен след резила в Дания: Няма ги: Кабаков, Стоянов, Гидженов (футболни съдии у нас – б. р.) и компания, и резултатът е налице!

„Лугодорец“ е порочното явление в българския футбол. Експериментът с разградския клуб е щета за нивото на родния футбол - първенството на България е от най-слабите в Европа, а националният тим вече е в категорията на „донорите“ в квалификационните групи за европейските и световни първенства.


Лудогорец е добър отбор“, коментира треньорът на „Нордселанд“ Йоханес Хоф Торуп след като неговите възпитаници отупаха със 7:1 гурбетчиите от Разград.

Човекът просто е любезен и възпитан.

Не всички, които са тичали след топката са като Христо Стоичков.


Нито едни гастарбайтери играчи в родното първенство не са успявали да вкарат пет гола на „Барселона“ в европейски турнир. Не го е правил и нито един друг отбор. Но това е сторил български, с изцяло български футболисти. Когато в страната имаше школи, а треньорите се чудеха кой от кой по-талантлив да вземат. Националният тим бе на висота.

Сега са бизнес времена. Школите са като на хартия, уменията на децата са под контрола на треньори, които се чудят как да избият за заплати. Дори и най-добрите не могат да пробият, защото на тяхно място идва поредният от…, със съмнителна визитка и огромна заплата.

По този модел тръгнаха почти всички тимове. И той е пагубен.

А с наши юноши сме отстранявали шампиони на Германия, Шотландия, Англия, еврошампиони…

Футболът остана в миналото. Сега е ред на Текпетей, брат`чед му и… цяла съдийска комисия „приятели“.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/10/23 12:16

    най точния коментар

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/10/23 12:37

    Всичко което казваш в статията е вярно,но въпреки това имах някакво уважение към Проекта до последния им мач с Левски....такава наглост,арогантност на Футболистите, съдииски тесли скоро не сме виждали...така ,че вчера се молех да им вкарат девет гола...

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/10/23 12:40

    Какво да коментираме футболният отбор на "Лудогорец" като начело на управлението на футбола в България е оня с перуката и свитата му като подгласник му е оня със зализания перчем . Дано на 21.10.2023 г. на стадиона в гр.Кърджали ФК "Арда" им даде един урок по футбол щото тия чужденци само това заслужават. И дано като съдията Кабаков или друг съдия не опропасти мача .

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен6/10/23 13:42

    Изчакайте Арда-Лудогорец.Ще
    видите нова съдийска тесла за
    Арда.Така и 20 пъти се става шампион Но после идва Европа
    и 7-1.А чуждестранният легион
    толкова си може.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен6/10/23 17:49

    Джурката ми. Дреме ми, че Лудгорец е паднал от аматьори.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен7/10/23 14:07

    Приятели:съдиите подкрепят софийските отбори+Лудогорец. Затова футбол в БГ.НЯМА ДА ИМА.ДОВЕЧЕРА ЩЕ ВИДИТЕ 'СЛАБИЯ'ДАНО ДА НЕ СЪМ ПРАВ

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен7/10/23 17:08

    Tova e rezultat ot evrojendarskata politika.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.