24rodopi.com/Коментари/Политика

Кампанията стартирала отчайващо зле, не грабнала вниманието на избирателите. Поредна серия скука. А какви предизборни кампании имало едно време, цяла България към Кърджали гледала…

Това си говорят хората на улицата. По-възрастните, защото за младите темата „Местни избори`2023“ хич я няма.

Вярно е, че дефицитът откъм харизма и оригинални идеи е осезаем, ама проблясъци има. Което идe да рече, че след две седмици можем да очакваме ефектни изпълнения, които да вкарат съответните кандидати в новините.


Вчера един партиен активист в Кърджали се похвали пред останалите: И аз бях в Боянските сараи!

Опс, това със сараите е за журналистическо ползване. Ти си само един партиен функционер на опашка за постове и за теб „сарай марай“ няма, забранено е. Следва да използваш израза „база на Движението за права и свободи в квартал „Бояна“.

Колкото до самоизтъкването „И аз бях в Боянските сараи“, наложително е уточнението: Бил е, ама е спал.

Това е същият функционер, който заспа на стола пред Ахмед Доган и почетният председател прекъсна „изпита“ с кандидатите за кметове и го продължи на следващия ден.


Свежарско звучи и „забелязаното“ от кандидата за общински съветник Мюмюн Исмаил – Ходжата: Всички партии се хвалят с шарени листи, но те приличат на расистки автобус - белите отпред, черните отзад!

*

Относно кметските избори в 7-те общини, почти всичко стана ясно след обявяването на резултатите от „изпитите“ при Доган. Остава само половин въпросителна за вота в община Кърджали.

Но в надпреварата за общински съветници е възможно да има полет над партийната сивота – с мисли, изкази и действия. Битка имаше при подреждането за избираемите позиции, а надеждата крепи доста над 41 души, колкото наброява съставът на Общинския съвет в Кърджали.

Партията има потенциал за едно място в разпоредителния орган, но поне 5-има крачат с тръпката „И аз имам шанс за заплата от 1 200 лева за едно заседание на месец“. От мислещите в тази посока можем да очакваме всичко, дори малко сол и пипер в Кампания`2023.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен3/10/23 09:19

    Ким той бея, дето спи пред боздугана.?? Как може такива работи.??

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен3/10/23 09:19

    Юзкан стана за резил

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен3/10/23 09:20

    Юзкан чочум от теб и контейнер не става

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен3/10/23 09:22

    Дано Доган да види какви екземпляри има в листата за общински съветници на ДПС в Кърджали

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен3/10/23 10:27

    Аллах да ни пази от тези хора.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен3/10/23 11:33

    1200 ли е мах 45-50 % от средната за администрацията, това пише в закона за местната власт

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен3/10/23 12:19

    Толкова ли си галош да говориш такива неща от трибуната няма глас за съветници

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен3/10/23 12:23

    Този път и аз с цялото си семейство няма да гласуваме за съветници

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен3/10/23 12:26

    Раиф какво прави в листата нали давате път на младите заради него листата ще губи много гласове

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен3/10/23 20:14

    Beshe greshka izbora na Ozkan i mollahasan znae no nyama vrushtane nazad..

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.