24rodopi.com/Избори

Кандидатът за кмет на община Кърджали Никола Чанев и кандидатите за общински съветници на ГЕРБ призоваха структурите към пълна мобилизация на 29 октомври, за да се сложи край на един порочен управленски модел, който изсмуква публичните ресурси и налива обществени средства в джобовете на партийни велможи и фирми на роднини.

Време е да затворим кранчетата и да сложим ред, изтъкна Чанев. „Да изчистим града си. Да спрем презастрояването. Да се справим с бездомните кучета. Да се погрижим за парковете и зелените площи. Да пуснем фонтаните. Да възродим Младежкия дом. Да имаме работещи плувни басейни. Искаме редовно извозване на боклука и измиване на улиците. Да шофираме по преасфалтирани улици, да се движим по ремонтирани тротоари. Това не са илюзии, а реални човешки потребности на хора, които живеят в областен град, в 21 век. И които не искат да живеят като крепостни, а като жители на град с перспективи, в който младите семейства имат условия да останат и да отглеждат децата си. Има кандидати за кметове, които сутрин искат да надграждат досегашното управление, а вечер обещават смяна на модела. Този модел, колеги, не подлежи на подмяна. Ерол и Хасан са двете лица на една и съща монета. Този модел трябва да се демонтира, категорично. Защото в желязото има пукнатина. И тя е видима за всички“, заяви Никола Чанев. Областният координатор на партията Цвета Караянчева подчерта, че ГЕРБ е единствената политическа формация в региона, която от създаването си до днес, капка по капка пробива статуквото в област Кърджали, тръгва на избори с пълни листи и предлага реални политики на хората, не лозунги и празни обещания.

„От 17 г работим не с бързане, а с неспиране и за разлика от дузина партии-еднодневки, имаме политическо представителство и влияние в 7-те общини, пълни листа и кандидати за кметове не само в Кърджали, но и в Кирково, Джебел, Момчилград, Крумовград, Ардино и Черноочене“, каза председателят на 44-то Народно събрание.

„Шансът е на наша страна. Не позволявайте някой да ви убеждава в обратното. Всеки шампион някога е бил претендент, който не се е предавал. Място за поражение няма. Мачът е за съдбата на Кърджали. В моя ъгъл на ринга стоят хора, готови да се бият рамо до рамо до последния рунд и които няма да свалят ръкавиците, докато реферът не свири край. И това са кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ“, категоричен бе Никола Чанев, който е и водач на листата.

Кандидатите за общински съветници: 2.Наим Наим; 3.Лидия Асенова; 4.Руслан Терзиев; 5.Милена Димитрова; 6.Гроздан Колев; 7.Иван Илиев; 8.Иван Гавазов; 9.Ирина Чанкова; 10.Светослав Костадинов; 11.Али Салиф; 12.Д-р Йорданка Господинова; 13. Стоян Димитров; 14. Д-р Милчо Енчев; 15. Цветан Сербезов; 16. Садберин Мюмюн; 17. Камелия Василева; 18. Събчо Кючуков; 19. Милена Терзийска; 20. Айхан Али; 21. Маргарита Башлиева; 22. Александра Станчева; 23. Милена Кирякова; 24. Стоян Стоянов; 25. Христина Яворова; 26. Ръзван Назиф; 27. Диляна Крушкова; 28. Кирил Николов; 29. Нешка Мечтанова; 30. Севдие Халибрям; 31. Илина Стоянова; 32. Фейзи Бекир; 33. Светозара Андреева; 34. Ивайло Кацаров; 35. Музафер Ахмед; 36. Берхан Юсеин; 37. Соня Милетиева; 38. Златина Стоянова; 39. Весела Мюмюн; 40. Фатме Ахмед; 41. Ивета Николова.

Кампанията на ГЕРБ за местните избори бе закрита официално с театрално представление.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/10/23 16:46

    Ами да . На "Арда" и предстоят тежки мачове с отборите на "ЦСКА", "Черно море" и "Левски" Сф.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.