24rodopi.com/Избори

- Може ли да бъде спасен Кърджали?

-Аз не бих се впускала в такъв драматизъм. Спасяват се хора, чийто живот е застрашен. Или имущество, което е попаднало под въздействието на някоя от природните стихии.

Както многократно изтъкнах в тази кампания, аз ще разчитам не на страха, а на съграждането. На позитивната енергия. Защото само истински свободният човек - духовно, а и икономически, може да отключи потенциала си.

Така че ще разчитам на съграждането от съгражданите ми. Вярвам в тях. И много бих искала и те да повярват в мен.

- Кои са 3-те най-важни неща, които ще промените като кмет?

-Първото и ключово ще е начинът, по който ще общувам с общинските съветници и със съгражданите си. Ръката ми ще е искрено протегната към всеки, който милее за Кърджали. А за прословутите три неща всъщност е малко подвеждащ въпрос. Защото няма само "три неща". Те са доста повече, но е важно да се подходи с ясно планиране, и то комплексно. Повечето системи на града и инфраструктурата са взаимно обвързани, зависят една от друга. Така или иначе едните са в обозримо бъдеще - улици, тротоари, осветление, сметопочистване и сметоизвозване... И в града, и в малките населени места.

Впрочем предвиждам редовни срещи с кметовете и с кметските наместници. В тяхно лице виждам незаменими партньори в решаването на всякакви въпроси по места. Здравното обслужване, особено в селата, трябва да се подобри. Ще търся начин да направя атрактивни условия, за да има там и лекар, и стоматолог, и аптека...

- Защо трябва да гласуваме за кмет на Кърджали за Даниела Петрова, издигната от ПП „Възраждане“?

-Заради всичко изброено по-горе. Заради енергията, която мога да впрегна с натрупания си опит. Заради това, че ще бъда кмет на всички кърджалийци, а не на отделна партия.

Заради неспособността ми да предавам доверието на хората.

„Възраждане“ е с N42 в бюлетината

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.