24rodopi.com/Избори 2023

„Безопасни улици и булеварди, повече асфалт и повече светлина, много енергия и средства за подобряване на инфраструктурата в Кърджали и малките населени места – това ще бъде приоритетът ни в мандат „2023-2027“. Това искат кърджалийци и аз, и моят екип ще работим в тази посока, при пълна прозрачност, контрол върху разходването на всеки лев. Новият модел на управление ще бъде усетен от жителите на града и общината още в първите дни на ноември“.

Това заяви пред 24rodopi.com кандидатът за кмет на община Кърджали Ерол Мюмюн.

„Искам да върнем усмивките по лицата на хората в общината. Това, което искат те, това ще правя аз. Да не забравяме, че аз също съм жител на този град. Роден съм тук, целият ми живот е преминал в Кърджали. Това, което вижда всеки, това е и пред моя поглед. Това, което усеща кърджалиецът като несгоди, свързани с инфраструктура, това усещам и аз. Тоест, проблемите на всеки гражданин, са и мои проблеми. Приоритетите на кърджалийци са важните неща от първостепенно значение. Те влизат поне в първите десет точки в Дневния ред на новото начало, което искаме да дадем.

Другите идеи, покриващи показни, фасадни и популистки желания, ще останат на заден план. Към момента поне, те не са в проблематиката на жителите на този град. Защото кърджалийци искат друго. И желанията им са с вчерашна дата. Кърджалийци искат градът им да е като красива скулптура, без недостатъци, а нейните компоненти са инфраструктура, чистота, зеленина.

Ще бъда кмет на всички кърджалийци, а Прозрачността и Контролът ще бъдат като мои брат и сестра“, каза Ерол Мюмюн.


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен26/10/23 20:01

    Ще видим дали ще го направите, пари за детски градини, училища, пътища, а не за пеперуди, паметници и незнам си какво още, само и само парите да отидат в няколко фирми

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/10/23 09:23

    След Ковида хубаво ще е да се върнат приемните часове на Общинските кметове

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/10/23 12:09

    Безразборния строеж трябва да се спре на всяка цена

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.