24rodopi.com/Спорт

Този път „крумовградската изненада“ не се случи и ЦСКА спечели с 4:1 гостуването си на „Крумовград“ в мач от 17-ия кръг на Първа лига. Срещата се игра на стадион „Футболен комплекс „Никола Щерев - Старика“ в пловдивския квартал „Коматево“.

Александър Колев откри резултата за домакините в 34-ата минута, но „червените“ осъществиха пълен обрат, за да стигнат до победата. Амос Юга изравни в 35-ата минута, а през втората част Християн Петров, Данило Асприля и Марселино Кареасо донесоха трите точки на "армейците", които са лидери в класирането. „Крумовград“  пък регистрира девето поражение през кампанията и остава на 11-о място в подреждането с 18 точки. Това е опасната зона, в която са отборите, застрашени от изпадане и участие в баражите за оцеляване.

"Искам да поздравя футболистите за играта, която показаха. През първото полувреме бяхме по-добрият отбор, с повече ситуации. Заслужавахме да излезем на почивката с гол преднина. ЦСКА изравни реално без положение, но това е класата в даден отбор. През втората част, мога да кажа, че бяхме една идея по-плахи, макар че не оставяхме голови ситуации за противника. Отново обаче ни вкараха за 2:1 от ситуация, която не беше чисто голова - след няколко рикошета в наказателното поле. Това беше преломният момент в мача. След този гол момчетата паднаха психически и до края ЦСКА можеше да ни вкара и пети гол", коментира след двубоя старши треньорът на „Крумовград“ Станислав Генчев.

И още: "Работим с отбора вече десетина дни заедно. Видяхте, че днес сменихме и системата на игра. Футболистите започнаха да свикват. Програмата в момента е тежка, но всички отбори минават през нея, така че изходът от трудната ситуация е само един - с победи. Рано или късно победата ще дойде и момчетата ще се успокоят. Нас не ни притиска точковият актив, а може да се каже, че следва и по-лека програма. Отборът ще печели точки и ще се върне на победния път, това е сигурно.

Радвам се, че предстои пауза за националните отбори, защото ще имам повече време да работя с отбора.

Сега през паузата имаме две седмици, в които ще можем да поработим, футболистите да си изяснят точно какви са изискванията и да влезем по-подготвени след прекъсването".

Състав на „Крумовград“: Благой Макенджиев, Клайдер Машедо, Вячеслав Велев, Матей Шимич, Раян Сенхаджи, Серкан Юсеин, Божидар Кацаров, Ренан Арияш (83 – Китан Василев), Джеферсон (70 – Джунейт Али), Диего Рапосо (63 – Патрик Луан), Александър Колев
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.