24rodopi.com/Политика/Коментари

Заради четвъртвековно състезание между Мустафа Карадайъ и Хасан Азис Кърджали е загубил милиони за инфраструктура, стана ясно от коментар на Илхан Андай по bTV.

Това се е случвало в годините на управление на ГЕРБ, когато средствата за общините на ДПС се разпределяли от Цветан Цветанов и Карадайъ.

„Между самия Хасан Азис и Мустафа Карадайъ има едно състезание още от младежките години на ДПС, което Карадайъ винаги е печелил. Имало е проект навремето Азис да стане младежки лидер, но Карадайъ надделял. Ако стартът за Хасан Азис е бил друг, сега председателят на ДПС можеше да не е Карадайъ, а Хасан Азис“, посочи Илхан Андай. Днес се навършват 25 години от създаването на Младежко ДПС.

В последните години Азис натрупал негативи като кмет на Кърджали, но се готвел за шести мандат, дори включил в кампанията си посещение при папата и концерт на турска мегазвезда в Кърджали, но е пропуснал важно нещо – каква информация за него тече към Доган.

„И всичко това се стовари като суперизненада за него, но не и за нас – още през август написахме , че в област Кърджали ще има една голяма и една малка изненада. Кърджали и Черноочене имат нови кметове“, каза журналистът.

За избора на Ерол Мюмюн за кмет и насочването на вниманието на съпредседателя на ПГ на ДПС Делян Пеевски към Кърджали, Андай каза: „Има надежда за повече пари от централната власт за Кърджали, ще се работи в синхрон Кърджали – София. ДПС ще бъде фактор в изпълнителната власт. Очакванията са всичките минуси, натрупани през последните години, да бъдат преодолени“.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен1/11/23 23:28

    Ah Erol vah Erol mnogo dobre igraesh no nauchi, sys tazı kola audi A8 CAXXXX.. da davash migachi na krygovoto v Momchilgrad, i da piesh oshte po malko

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен1/11/23 23:30

    Редно е на Хасан да му се потърси сметка,толкова си бе напомпал егото че чак започна да лети.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен1/11/23 23:53

    Нали и двамата са от дпс

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен2/11/23 00:11

    Черния чичо, белия чичо, всички си уредиха родата и ахпапите до седмо коляно, с парите за народа. С нищо не допринесоха за просперитета на областта. Напротив създаваха само спънки на истинските инвеститори.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен2/11/23 05:52

    Щом заради личните си амбиции за власт и пари съсипаха този хубав град и двамата вън от партията и ръководството, крайно време е да си платят сметката а не някой друг да им я плаща.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен2/11/23 06:24

    В България не е така . Един бие тъпана , но друг обира парсата .

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен2/11/23 08:14

    Cyalata infrastruktura e ot Jivkovo verme,sramota celiyat grad e skapan

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен2/11/23 08:44

    При създаването на МДПС в университета в Габрово Хасан не искаше да се включи ,после какво ли стана и го направиха председател на МДПС към университета в Габрово а заслужаваше да е колежката и от Крумовград

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен2/11/23 12:43

      Същото стана и с Лютви Местан

      Изтриване
  9. Анонимен2/11/23 13:42

    В основата на всичките ни беди е липсата на правосъдна система у нас

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.