24rodopi.com/Общество

Кърджали, Момчилград и 36 села ще бъдат без вода на 7 декември, съобщиха от „ВиК“.

Причината е в направа на връзки на ПСПВ Енчец по проект Воден цикъл.

От 6 до 18 часа без вода ще останат живущите в кв. „Възрожденци” – районите и блокове от 1 до 12, 52 до 55, от 60 до 62 и новоизградените кооперации в тези райони, селата Пъдарци, Главатарци, Крайно село, Срединка, Прилепци, Резбарци, Глухар, Пепелище, Айрово, град Момчилград и селата Балабаново, Върхари, Груево, Свобода, Сушево, Седлари, Багрянка, Чуково, Соколино.

Живущите в централна градска част, кв. „Боровец”, кв. „Байкал”, кв. „Студен кладенец”, складово-промишлена зона „Изток”, останалите части на кв. „Възрожденци” и кв. „Веселчане”, кв. „Гледка”, кв. „Горна Гледка” и селата Енчец, Зелениково, Брош, Бленика, Дъждовница, Пенево, Царевец, Калинка, Сипей, Скърбино, Невестино, Солище, Вишеград, Островица, Айрово, Опълченско, Петлино, Дъждино, Македонци, Иванци, Пропаст, Седловина, Жинзифово и Рани лист до около 15 часа ще ползват водата, съхранена в резервоарите. След 15 часа може да бъде нарушено водоподаването и в тези райони.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен6/12/23 13:49

    Всички на водопой по Арда и Върбица !

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен6/12/23 15:03

    Хайде пак ще плащаме за въздух два кубика вода.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен6/12/23 15:41

    Резервоари няма, паралелни връзки няма, улични шахти не работят, но има има пълно име - воден ЦИКЪЛ. Смешници.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен6/12/23 16:02

    Плащаме и чуждите разходи за доставка на водата.но .......така е.???????

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен7/12/23 19:48

    Направо ни омръзнааа

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен7/12/23 19:49

    Бахти тъпата държава

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен7/12/23 21:49

    21,46 няма вода.ВИК спят спокойно.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен8/12/23 07:22

    След 24 часа водиа никс. Някой я е махмурлия, я се е успал и не е отишъл на работа. Някой да предупреди гражданите да се запасят с вода? От ръководството ни дума, ни вопъл, ни стон.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.