24rodopi.com/Общество

Блъснатият от таксиметров автомобил мъж е бил ваксаджия, почти всеки ден работил в района на централна поща в Кърджали, научи 24rodopi.com.

Във фаталния ден 78-годишният Юсеин излязъл от дома си, намиращ се по пътя за село Царевец. Не се чувствал добре. По тъмно решил да се прибере, но объркал пътя и от Кърджали тръгнал към село Скърбино, посочиха близки на починалия мъж.

Той вървял по средата на пътното платно, когато бил блъснат от таксито.

Инцидентът станал на 25 декември около 17,45 часа. Водачът на лекия автомобил „Дачия“ е на 61 години. Тестът на шофьора за алкохол с техническо средство е с отрицателен резултат. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление.

Образувано е досъдебно производство и работата по случая продължава разследващ полицай.


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/12/23 13:56

    Толкова са нахални тия таксиджии за пари правят осморки по пътя

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен28/12/23 19:35

      Господин глупако ,въртиш десет километра градско и не знаеш къде се намираш нервиш се псуваш а ваксаджията за втори път го блъскат защото първия път изкара някой рев и реши че пак може.?

      Изтриване
  2. Анонимен28/12/23 17:59

    Затвор за бакшиша 20 години.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен28/12/23 19:35

    Понякога да, но в случая? Извън града при 50-60 скорост не може да се спре на 2-3 м; законите на физиката не прощават, и на простотията също. Лека му пръст на загиналия! По-добре редакцията да не редактира, а да дава трибуна и на простотиите, те си я търсят. И такситата семейства хранят, никой не кара за кеф. А можеше и да не е такси, ти, аз, всеки

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен29/12/23 00:16

    Смърт чрез разстрел за бакшиша

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен29/12/23 06:43

    То голямо объркване на пътя. Къде е махалата,а къде е Скърбино. Сигурно е бил пиян като куче и е търсел къде да си допие. Сигурно с тъмни дрехи и посредата на платното.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен29/12/23 10:16

    Allah rahmet eylesin toz baksis tryava da bide Nakazan direkno v zatvora dano da ima spravedlivost

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен29/12/23 14:59

    То и горе сигурно трябват ваксаджии ! Лека му земна пръст и мекянъ дженнет олур , иншаллах !

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.