24rodopi.com/Кърджали

Освен първите одобрени за саниране жилищни сгради в Кърджали, за което първи 24rodopi.com писа, дадена е „зелена улица“ и за въвеждане на мерки за енергийна ефективност на „Белия кораб“ и бившия „Окръжен народен съвет“.

За санирането на старата административна сграда, която е срещу Дома на културата, са одобрени 2 179 004 лева, посочват от регионалното министерство.

Коригираната сума за "Въвеждане на мерки за енергийна ефективност в сградата на общинска и областна администрации в град Кърджали" е 2 099 344 лева.

Средствата са от Плана за възстановяване и устойчивост.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен2/12/23 11:45

    Хубаво е кратуните да знаята, че парите са от ЕС, не от рашките

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен2/12/23 16:10

    Това са от парите на Божков.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен2/12/23 16:12

    Хубаво кратуните по горе да знаят, че "белият кораб" бившият Партиен дом беше построен много преди демокрацията по времето на социализма- при Тодор Живков и парите бяха народни- държавни не от ЕС . България тогава беше в Съвета за Икономическа Помощ /СИВ/ .Много трудещи се от предприятията даваха трудодни като помощ . Така беше както за партийният дом, а така също за болницата и други обекти в града .

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен2/12/23 19:05

    Половината ще ги откраднат.Ще санират с най евтините материали.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен2/12/23 23:23

    Браво на новия кмет поне едни хубави неща за визията на града .И да беше управил пътищата ама всичко си има ред.Преди улиците по важни неща има за управене .

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен3/12/23 13:20

      Новия да продължи с обновяването на персонала вътре, визията отвън ще я преживеем

      Изтриване
  6. Анонимен3/12/23 09:50

    Кмете виж първо задния двор на кораба/нещо се започна и спря/.Виж тротоара пред магазин Перфект,ами от съда до автогарата картината е плачевна.Журналистите да се научат да снимат улици и тротоари а не само крави и коне по тях.

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен4/12/23 08:40

    САМО НЕ ГО САНИРАЙ ОБЛИЦОВАЙ МОЛЯ ТЕ ЩЕ ОРЕЗЕЛИШ ЕДИНСТВЕНОТА ОСТАНАЛА ХУБАВА СГРАДА

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен5/12/23 16:45

    Надявам се и с бездомните кучета да се справите, Кмете, защото стават повече от хората.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.