24rodopi.com/Общество

Сълзи в очите на един корав мъж, минал по цялата стълбица до върха в една много сурова професия.

„Госпожа Илияна Раева умее да разплаква мъже. Това е нещо невероятно“, обяви проф. д-р инж. Илия Гърков, който получи уникален подарък на тържеството по случай 20 години откакто „Дънди Прешъс Металс“ е в България.

„Златната“ Илияна Раева подари златния олимпийски медал от Олимпиадата в Токио, завоюван от „златните“ момичета, на вицепрезидента на „златната“ компания.

Този жест трогна до сълзи Илия Гърков.

„С това искаме да покажем своята признателност и благодарност от името на националния отбор, гимнастичките и треньорите“, посочи Раева.

„Дънди Прешъс“ от години е основен спонсор на националките ни в най-красивия спорт. Олимпийското злато бе спечелено от ансамбъла в Токио`2020.

„Всичко това обърка заключителното ми слово. Затова ще кажа само финала. Пазете си поканите от тази вечер, ще ви трябват и след 20 години“, заяви проф. д-р инж. Илия Гърков.

Очаквайте още по темата

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/12/23 11:27

    Голяма работа. Пишат само глупости.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен9/12/23 17:51

      Много си тъп, нищо не си разбрал нито от написаното, нито от показаното. Това са малкото хубави неща в живота, прост такъв.

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.