24rodopi.com/Общество

Да твориш красота, да сбъдваш желания, да извайваш мечти по човешкото тяло. Една мисия, в която професионализмът, опитът и новите технологии са заедно.

Вече пет години естетичен център VIVELA задава стандарти в Кърджали.

Създаден през 2018-та година, с една идея – да бъде мястото за качествени естетични услуги и да спечели доверието на клиентите с полезни съвети и компетентни медицински специалисти.

Във VIVELA се работи с най-ново поколение модерна и авангардна апаратура с медицински сертификати.

„Всеки клиент трябва да се чувства добре дошъл. Затова предлагаме безупречна чистота, професионализъм на световно ниво, прецизно изпълнение на процедурите“, споделя управителят на естетичния център Диана Григореску.

Тя e родена в Румъния, но от много малка живее в Канада, където е завършила за медицинска сестра. Работила е известно време в болница. Притежава професионална квалификация за козметик  III степен, както и множество дипломи и сертификати.

Днес зад нея стои екип от отлично подготвени професионалисти.

Във VIVELA се предлагат разнообразни процедури за лице и тяло с последно поколение високотехнологична апаратура, залагайки на висококачествена професионална козметика.

Диана Григореску непрекъснато посещава различни обучения и семинари, защото вярва, че развитието на технологиите е много динамично и е необходимо постоянно усъвършенстване и надграждане на професионалните умения.

„Ние сме като художници, но нашите платна са човешките тела. Затова даваме всичко от себе си в това, което правим“, допълва Диана.

На 8 декември естетичен център VIVELA ще отбележи своята пета годишнина. Рожден ден, който ще бъде отпразнуван с много специални изненади за клиентите.

„Нашият успех не би бил възможен без подкрепата и доверието на всички вас, нашите прекрасни клиенти. 5 години блестим заедно! За тези години постигнахме много и продължаваме да растем и да се развиваме в съответствие със съвременните тенденции и нуждите на нашите клиенти. Чакаме ви във VIVELA! Заповядайте при нас!“, призовават творците на изящество.



Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.