24rodopi.com/Общество/Темата+

Затруднено е движението от Кърджали за Момчилград заради катастрофата с пострадали, за която 24rodopi.com първи писа.

В едната лента се пренасочва движението, съобщиха от полицията. Сигнал за катастрофата е подаден в 15,37 часа. По първоначални данни лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 19-годишен, ударил „Сеат“ с 55-годишна водачка. След сблъсъка сеатът скъсал мантинелата и се преобърнал. В болница от екипи на Центъра за спешна помощ са откарани водачката и неин спътник, а по-късно за преглед  в Спешното приемно отделение е бил насочен и 16-годишен пътник от мерцедеса, посочиха от полицията.

На мястото на катастрофата са екипи на Пътна полиция, за да регулират движението. Препоръката към водачите е да шофират с повишено внимание. Дежурна оперативна група от РУ-Кърджали извършва оглед.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

14 comments so far,Add yours

  1. Анонимен8/1/24 17:35

    Попедният сюмюклю !

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен8/1/24 17:44

    То не се знае може да се случи на всеки но тези младежи почнаха да правят много бели.Хубаво ще е да се смени закона -лице което е взело книжка ако направи катастрофа в първите му 5г да му се вземе книжката за 5г същото да важи и за инструктора и изпитващия му

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен8/1/24 17:53

    Така е да караш кола с бащини пари

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен9/1/24 09:09

      това че ти не си имал възможност да караш кола на баща си е твой проблем и завист.

      Изтриване
    2. Анонимен9/1/24 10:05

      09:09-Проблема е че това недоносче не може да кара

      Изтриване
  4. Анонимен8/1/24 18:01

    Най слаб контрол по пътищата има Кърджали вземете повече мерки

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен8/1/24 21:00

      Слаб контрол ли...колега Във Пловдив Хасково бях вчера нито една патрулка не видях на КАТ във Кърджали за 30 минути видях 6 патрулки на КАТ ВЪВ КЪРДЖАЛИ НАРОЧНО СЕ ПРАВИ ЗА КАТО НАДПИСИТЕ ЗА ЦИГАРИ НЕ ПУШИ....

      Изтриване
    2. Анонимен9/1/24 03:08

      Това, че има налични патрулни коли не означава, че има и контрол!
      Такъв няма!

      Изтриване
  5. Анонимен9/1/24 07:50

    Контролът за водачите управлявали МПС не се осъществява само от патрулки на КАТ но и от монтирани видео камери . Да има някъде случайно поставени такива камери в Кърджали няма и може би няма и да има .

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен9/1/24 14:03

    Какво прави другата кола на платното срещу Мерцедеса?
    Пътищата са изградени за Лада и Москвич време е да влезете в Европа с пътища и по суша за това Шенген през крив макарони. Аз казах генерален план за пътищата в България на Три морета и тогава Шенген. А за сега само по въздух и вода.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен9/1/24 19:21

      Пред Мерцедеса или срещу Мерцедес.

      Изтриване
  7. Анонимен9/1/24 17:36

    да сложат камера на този участък

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен9/1/24 19:09

    И този ли не му се отвориха крилете още един който не можа да прелети

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен11/1/24 00:04

    kogato vidq komentarite gubq i poslednata nadejda koqto imam za budeshteto na nashata durjava...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.