24rodopi.com/Регион

Близо 7 хиляди лева бяха събрани за лечението на Рени Храмова по време на благотворителния турнир "Живот за Рени“, проведен в кърджалийската спортна зала "Арпезос".

„Беше прекрасен ден, в който се забавлявахме, насладихме се на интересни и оспорвани мачове, и същевременно помогнахме за една добра кауза! Огромна благодарност към всички участници, зрители и дарители!“, заяви Стефан Йоргов – един от организаторите на турнира.

Събраните средства в помощ на Рени и семейството й:

- 5 212,29 лева - от участвалите отбори и зрителите в залата (също така и хора, които нямаха възможност да присъстват, но дариха чрез присъствалите);

- 400 лева - от благотворителния търг за първата тениска на Спас Байрев, подписана лично от него, и спечелена от Волейболен клуб "Кирково";

- 1 000 лева - от Теодора Попова (от името на ВК "Берое" - деца, треньори и родители) за втората тениска на Спас Байрев, подписана лично от него.

В процес на събиране: Средства от 1 кутия и средства от икона, обявена на търг

„За всички нас беше чест да помогнем с каквото можем в битката за живот на едно младо момиче и нейното бъдеще. Пожелаваме от сърце на Рени и семейството й здраве, сила и кураж - нека Бог ви закриля, ще се справите!“, допълва Стефан Йоргов.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.