24rodopi.com/Общество

Път, който свързва Джебел и Кирково и се използва от повече от 30 000 души. Затворен от 4 години заради свлачище в района на Овчево, а отговорите от страна на Пътната агенция са „…тази година е включен  за ремонт…“.

Не само, че ремонтни дейности не са стартирали, но и огромни скали вече са запушили участъка.

Според местните, това е направено умишлено с багер, за да се спре преминаването през участъка.

„Гневът от грозната постъпка е толкова голям, колкото и близо 4-годишното чакане да  се ремонтира пътят ни! Обикновеният народ се пита, по този начин ли ще ни спрете, господа управници?! С тези знаци и натрупани камъни ли? Минаха много обещания, много избори. Обръщаме се към управниците, хубаво е да се отчетете за асфалтирани улички, за плочки, за какво ли не... Но какво вие направихте за нас? Този народ пътува с километри, за да печели пари, да си изхранваме семействата, плащаме сметки и данъци. Знаците не ви стигнаха, а сега запушихте пътя със скали! Едно ще ви кажем: За близо четири години, ние, обикновените хора, с голи ръце щяхме да си оправим пътя!“, се посочва в писмо на жители на околните села. Всички те използват пътя, за да стигнат всеки ден до работните си места в Джебел и Кърджали.

В момента те трябва да се придвижват по обиколен маршрут, който удължава пътя с десетки километри.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/1/24 16:23

    Един телефон от Пеевски и всичко ще е 6

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/1/24 16:34

    Скоро ше се затвори разстоянието между Глухар и спирка Джебел заради дупки как не ги е срам ТОЛ служителите чакат да мине някой без неплатена винетка АПИ кога ще оправите тези дълбоки дупки? Ако има някой съвестен управник от АПИ нека да отговори вече месец и половина тези дупки не са ремонтирани.....

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/1/24 17:10

    Толкова красив и пряк път,но тиа скапаняци [управляващите]го доскапаха. Тия скали да бяхте ги укрепили и изсипали в пропадналия участък бе миндили крадливи...!!!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен24/1/24 17:20

    horata ot selo nymat pravo . vi pirvi hodite. zatova tova e derejeto

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен24/1/24 17:47

    Щом на тях не им пречи,не им пука за нас,обикновените хора.А заплатите си получават от същите тези обикновени хора.Оядени дерибеи.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен24/1/24 18:43

    Тоя път и кръговото на разклона на Кирково няма да бъде завършен в близките 10 години...

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен24/1/24 19:42

    Какво прави областният?

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен24/1/24 21:27

    Мълчете и гласувайте под строй!!!

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен25/1/24 09:29

    Преди няколко години ардинци затвориха пътя Кърджали -Ардино и оправиха асфалтираха им пътя.
    Така и тука ще стане.Събота се затваря пътя за Маказа,да не минават софиянци към Гърция.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен25/1/24 10:39

    Е нали в АПИ назначиха човека на ДПС, госпожата. На кой да се оплакваме сега?!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.