24rodopi.com/Регион

Водач на МПС засне движещ се с превишена скорост автобус, извършващ пътнически превози по линията София Кърджали - Златоград, и изпрати видеото на БиТиВи. Телевизията ги излъчи и всички сайтове гръмнаха: „Шофьор на автобус вцепени всички на АМ "Тракия", спешно звънят на КАТ“.

Става въпрос за автобус на известната в Кърджалийско и Смолянско транспортна фирма „Кристал“.

Автобус кара с близо 120 км/ч, вместо с 90 км/час на заснежената автомагистрала „Тракия“ в посока Пловдив, твърди подалият сигнала. Според автора на видеото е бил подаден сигнал на тел. 112, но автобусът не е бил спрян при наближаването на един от тунелите, където е имало патрулен автомобил.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен20/1/24 19:48

    Много некоректна фирма, пътници се прехвърлят в такси на разклона на Върбен
    Може и да няма такси, звъниш на близки познати.
    Не изпълнява маршрута по линията Чорбаджийско Кирково

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен20/1/24 19:55

    Който го може го може

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен20/1/24 19:56

    Днеска Бурса туризъм16.30 също караше със 80 на спускане към Кърджали слет Калинка на долу

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен21/1/24 16:17

    Трябва да се спази графика бе хора. Тахографа си нарушение. 😁

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен21/1/24 17:28

    Sofyora e provesionalist / sumaher

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен22/1/24 09:01

    Всичко това е продукт на демокрацията.Безнаказаност и корупция.Синът му на този фирмаджия е посягал няколко пъти на полицаи,но няма наказание, защото играят много пари.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.