24rodopi.com/Общество

Игрището е в окаяно състояние, но поне има надежда за децата. Там ще се изгради спортен комплекс за няколко вида спорт. Финансирането вече е осигурено.

В очакване на строителните дейности обаче, хлапетата от съседните блокове във „Възрожденци“ използват всяка свободна минута, за да ритат на терена. Докато не се появи ядосаният пенсионер.

Старец периодично води „бойни действия“ срещу децата. Замерва ги с картофи от терасата, слиза долу, за да ги заплашва. Последният сблъсък е от тази неделя, разкри за 24rodopi.com майка на едно от хлапетата.

„Беше им взел футболната топка и не искаше да им я върне. Трябваше да се намеся, а той започна да заплашва. „Викни, ако трябва и съпруга си, че да го застрелям и него“, ми каза. В крайна сметка върна топката на децата. Но такава злоба към хлапета не съм виждала. Какво правят тези деца? Играят футбол, не се занимават с глупости, какво му пречат?“, споделя майката пред екипа ни.

На снимката: Игрището

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

8 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/1/24 14:29

    Явно играят от 2 до 4 а възрастните обичат следобедна дрямка ...

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен28/1/24 14:53

    стар комуняга

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен28/1/24 15:17

    Бийте му два, три шамара. Да му дойде акъл във главата.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен28/1/24 15:35

    Изкукуригали колкото си искаш

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен28/1/24 16:49

    Добре де къде е Полицията,защо не сигнализира органите на реда да го закопчаят за 24 часа и да го глобят този дърт пенсионер.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен28/1/24 17:38

    гадна комуна

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен28/1/24 19:05

    Във Възрожденци мъже нямали бе къде са бащите на тези деца защо не теглят един бой на тоз дърт пидал.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен29/1/24 14:26

    При всеки такъв проблем саморазправии, после защо обществените органи бездействали.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.