24rodopi.com/Политика

Енгин Идриз е новият председател на Областния съвет на Младежко ДПС в Кърджали. За единствения кандидат гласуваха 28 делегати на 9-ата отчетно-изборна областна конференция на младежката организация, състояла се в Дома на културата.

„Вярвам, че с общи усилия и активното участие на структурите ни от 7-те общини от областта, Младежко ДПС ще допринесе за реализирането на всички полезни младежки политики в различни сфери. Естествено, това можем да постигнем с добър екип. За нас ще бъде важно да намерим млади хора с различни професии, различни идеи и виждания, различно мислене. Всеки един от тях да се чувства равен и оценен със своите качества в Младежко ДПС. По този начин трябва да изглежда Младежко ДПС в област Кърджали – организация, в която членуват млади амбицирани хора, които искат да се развиват в ДПС и да продължават да надграждат основите й“, заяви Енгин Идриз.

Отчет за дейността на Областния съвет на Младежко ДПС в Кърджали за периода от 31 октомври 2020 до 28 януари 2024 г. представи Ерсин Юмер.

„Да запазите самочувствието си на млади, но и на отговорни личности, от които ще зависи както личната, така и съдбата на колективното тяло“, пожела на новото ръководство Ерсин Юмер. В Областния съвет влизат 35 души.

Председателят на Младежко ДПС Танер Кабилов предаде на присъстващите специалните поздрави на почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган и на председателя на ПГ на ДПС Делян Пеевски. В своето приветствие той отбеляза, че Младежката организация на ДПС има няколко изключителни важни компоненти. „Първо имаме опит, от който да се учим, хора, които са се доказали със своята експертиза и са дали сърцето и душата си тази организация. Второ имаме подкрепата на почетния председател на ДПС д-р Ахмед Доган и на председателя на ПГ на ДПС Делян Пеевски и най-важното имаме сърцето, мозъка, заряда и воля да го направим“, заяви Танер Кабилов.

Народният представител Байрам Байрам припомни думите на председателя на ПГ на ДПС Делян Пеевски от Могиляне, че ДПС трябва да бъде близо до хората, особено в традиционните райони.

Областната конференция на Младежко ДПС-Кърджали предлага Делян Пеевски и доц. д-р Джевдет Чакъров за съпредседатели на ЦС на ДПС във връзка с предстоящата 11-ата Национална отчетно-изборна конференция, насрочена за 24 февруари в София. Ресми Мурад е номиниран за областен председател на ДПС.

Гюнер Шюкри

 

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Анонимен28/1/24 17:29

    Ч Е С Т И Т О ЕНГИН! ЗДРАВЕ И УСПЕХ?

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен29/1/24 10:59

    Честито! Така както върви ще задминем и режива на бай Тошо там поне са гласували 99%+1 въздържал се

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен29/1/24 14:19

    Chestito ama nyama mladi veche po rayona. Kak shte stane tazi rabota

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.