24rodopi.com/Общество

Мъж на 45 години спи на дюшек, окован с вериги от майка си. „Затворът“ се намира в апартамент в блок в Момчилград. „Присъдата“ на Джунейт е заради наркозависимост, разказа за 24rodopi.com Хасан Тахиров.

Най-известният производител на шафран в страната познава Джунейт още от младежките му години. Момчето е работило при него в Швеция.

„Имаше проблем с дрогата. В Момчилград пък майка му Хълмие реши да се справи сама с проблема. В продължение на години той бе окован с вериги в жилището. След това баща му го прибра обратно в Швеция, където се лекуваше. Преди известно време го бях видял, дори той ме позна на улицата в Момчилград. Каза, че е добре, има приятели, но леко куцаше. Това лято срещнах сестра му, която се бе върнала от Швеция. Разпитах за Джунейт и тя ми каза, че отново е вързан от майка им. Отидох в апартамента и видях ужасна гледка. Той е с вериги, тя го тъпче с някакви хапчета. Жената е много агресивна“, разказа за 24rodopi.com Хасан Тахиров. Той допълни, че социалните знаят за проблема. Мъжът пък получава от години шведска пенсия.

По случая е разпоредена проверка на Районното полицейско управление в града, в която ще участват и социални служители за изясняване на случая, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

13 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/1/24 11:34

    Боже,и това доживях да чуя,социалните знаят....ами къде са в случая,има си начин за лечение или наркозависимост,това момче е за лечение в специализирано заведение,а майка му е за психиатрия.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен23/1/24 13:53

      Майката взима паричкитееееее!

      Изтриване
  2. Анонимен23/1/24 12:02

    България страна на безизходицата и разрухата. Ни срам ни свян!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен23/1/24 12:13

    Добро утро това е от преди 20 години всеки го знае това момче на неговите години за неговата история чак сега ли разбират социални боже боже
    Гунайдън Момчилград

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен23/1/24 12:27

    Вместо полицията да съдейства на жената, те си затварят очите на тези, които продават разни наркотични вещества.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен23/1/24 12:40

    Социалните знаят за случая от много години,даже преди 5,6 години идваха до вратата ,казваха че са дошли на анкета,но никакъв резултат

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен23/1/24 12:46

    Супер само така

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен23/1/24 13:29

    Майката определено е за психиатрия, да не говорим че това се знае от сумати години! А за социалните, не вярвам да имат вина, никой не знае че е тук момчето, всеки мисли че е в Швеция, а за преди се говореше че е връзван и е в клетка, но кой може да провери!

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен23/1/24 15:00

    Къде бяхте до сега?Баща му почина и от тогава

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен23/1/24 18:31

    Kade e darjavata.

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен24/1/24 17:49

    Butun delile mastanda amk

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен24/1/24 18:19

    Социаните са за разследване и даже комшиите , които са знаели. Един комшия се занимава с легализации на документи в града. Полицията да тъси продавачите на дрога на човека

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.