Нико Ников/24rodopi.com/Коментари

Ники трябва да пътува!

Звучи като смеска на ултиматум и молба, полетяла от устата на класна пред школски директор в полза на зубрача на паралелката, който на всяка цена трябва да получи наградата „Екскурзия в чужбина“. Свят да види Никито, а и светът него да види.

Две чаени чаши молба и една – ултиматум.

Да, ама не е.

Не е и „гъз път да види“!

„Ники трябва да пътува“ са думи, изречени от съпредседателя на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков пред лидера на ГЕРБ Бойко Борисов. И тук картината е ултимативно кандърдисване отиващият си по ротационна логика настоящ премиер Николай Денков в началото на март да не остане образователен министър, както е било предварително договорено, а да отговаря за външната политика на България.

 

*

Политическият виц бе разказан от Настимир Ананиев, наднорменият скокливец от партия в партия (моментно състояние: депутат от „Продължаваме промяната“).

„Кирил Петков е човекът, който казва "Не, не става!" на Борисов и Пеевски“, казал Ананиев в телевизионно студио през уикенда.

Дори Лена Бориславова не вярва на известеното от партийния другар по отношения на възможностите на „повече“ другаря.

 

*

Мартин Божанов – Нотариуса, който никога не е бил нотариус, е носел в джоба си билет в продължение на 20 години.

20 години съсипвал човешки съдби.

Все повече са хората, които днес се питат защо пътуването му към пъкъла се отлагало толкова дълго.

Звучи жестоко за жесток човек.

Какво са тук някакви мераци на Ники да пътува!

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен12/2/24 09:59

    Душите ни залостени
    са мнително.
    А тракат колелета
    мечти...
    щастието всъщност е
    пътуване.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.