24rodopi.com/Общество

„Уличното мляко“ отново скочи. Два лева се продава литърът на домашния продукт от крайградските крави в Кърджали.

„И пак е по-добре. Първо, защото е истинско, втрото – в магазина гони три лева, че и над тази цена“, споделя кърджалийка, редовен клиент на продавачите във „Възрожденци“.

Бизнесът на най-дребните стопани е от години. Възрастни хора всяка сутрин чакат клиенти, както на пазара, така и по кварталите в областния град.

„Като дойдат на инспекция и ни конфискуват стоката-мляко, домашни яйца“, оплаква се баба на тържището.

Проверка на 24rodopi.com установи, че има и санкционирани лица – на над десет домашни производители са били съставени актове за продажба на стока без произход.  

На снимката: Продавачки и клиент

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

10 comments so far,Add yours

  1. Анонимен15/2/24 12:48

    Срам нямате ли

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен15/2/24 13:26

    vreme e da izgonim fal6ivite hranitelni verigi koito obirat bg narod sas fal6ivi i otrovni produkti ne pipaite balgarskoto za6toto samo to ni e istinsko

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен15/2/24 14:16

    ЗА КОКОШКА НЯМА ПРОШКА .

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен15/2/24 14:18

    ne ubivaite balgarskoto

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен15/2/24 15:26

    долни управляващи изроди до там ли опряхте,че вашите фирми плащат минимални осигуровки и ощетявате майки и бащи от достойна пенсия и как мислите ще оцелее раята,но никой не ни е крив като ги търпим и потъваме с бясна скорост

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен15/2/24 17:20

    За милиони няма закони за кокошка няма прошка

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен15/2/24 17:22

    Тез конфискаторите що не идат при баровците. Там има много за конфискация ама ги е шубе. Занимават се с честните хора. Оставете ги намира ве.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен15/2/24 17:56

    Засрамете се.Тези хора как оцеляват?

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен15/2/24 18:55

    Слава Българиьо

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен16/2/24 21:18

    Това е България , мачкат само бедните, безпомощните, възрастните! Какво искате от бедните хора бе нещастници? Да не би някой от Брюксел да ви е опрял пистолет на челото за да го правите бре? Жалки нещастници, спокойно можете да не ги видите. Плюя ви човечността, плюя ви на дефектиралите гени. Мишки

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.