24rodopi.com/Общество

„Като няма да ме санират, да го ду… Моето жилище е направено със собствени средства. И вътре, и вънка. Излезе ми около 4000 лева навремето. Сега искали по 5-6 бона от домакинство. Ами, че то всеки да си го направи сам. Тъкмо местните майсторчета ще облажат, а не разни компании, дето ще докарат работници от вътрешността на страната, защото нямат достатъчно. Щом като де факто всеки ще си плати жилището, държавата какво ще покрива с останалите пари, около 20 бона на апартамент?!“.

Така реди един родопчанин. И задава правилните въпроси. Такива по студията няма да чуете. Там само лан-лън, цун-мун.

Като името на азиатски посланик. С извинения към азиатците. Те ще бъдат по-честни.

Четете по-късно темата на 24rodopi.com:

Вътрешно саниране – Рококо и С2Н5ОН

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен4/2/24 11:38

    Вече не е 5 бона. Да не говорим колко много пари отиват за ремонт на общите части - покрив, комини, ламарини, стълбища, смяна на дограмата там, мазета и най-вече асансьор. Всеки ако си направи сам, ще се стигне единствено до някаква изолация на неговото жилище, а не истинско саниране. Пълно е с входове, където няма дори прозорци по стълбищата, в мазетата не се влиза от липса на осветление, гадни и миризливи. Нали идеята е да си видят и сглобките на панелите, да се пипне всичко, както трябва. Отделен въпрос е, че фирмите си гледат през пръсти работата. Но нещата не са толкова прости, колкото се опитва да ги изкара господинът с въпросите.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен4/2/24 12:19

      То не е просто, ама го правят просто и в крайна сметка резултатът е същият, анадънмуууу

      Изтриване
  2. Анонимен4/2/24 14:55

    Ако викна частна фирма искат 70 лв на квадратен метър а по Държавни цени сметнах 300 лв тези управници ни взеха за Маймуни няма да им мине номера

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен4/2/24 21:48

    При миналата кампания на санирането от двата милиарда ,единият се изпари яко дим и влезе в джобовете на правилните хора. Сега ще се повтори упражнението отново.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен5/2/24 11:30

    Видях в Полша саниране на блок. Всички излизат и се настаняват на друго место. Маха се всичко - ВиК, Отопление - ако има, Ел. инсталация - остават едни тухлени стени и бетон. Всичко се сменя, абсолютно всичко. Разликата с нас е, че се поставя навсякъде каменна вата, а не стериопор. Когато завърши санирането, не може да познаете блока, той е нов. Тогава собствениците се настаняват обратно. Не като при нас, козметични ремонти.

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен5/2/24 12:26

    Колко време се чака за това саниране ?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.