24rodopi.com/Общество

„Жената шофираше автомобила, но тя не познава добре системите за управление на колата как реагират, затова поднесе. Заради рязко завиване на волана и поради грешка в използването на педалите…“.

Това обяснява водач, който е бил глобен след опасни маневри в центъра на Кърджали.

Случката се разиграва 30 минути след полунощ. Полицаи патрулират в района на кръстовището на улица „Миньорска“ и бул. „България“. Слезли са от колата и се намират до пешеходната пътека. През това време минава автомобил, на метри от тях. Колата е форсирана рязко, завива по булеварда със свистене на гуми и занасяне на задницата в двете посоки. Полицаите вижда през отворения прозорец, че водачът е мъж. Докато влязат в патрулката. Колата спира, а дамата и кавалерът й си разменят местата. Отново тръгват, а след около 200 метра са спрени от полицаите. Мъжът се оказва с отнета книжка, хвърля вината върху дамата, но актът е за него.

Съдът в Кърджали изцяло възприе версията на полицаите и потвърди санкцията на мъжа в размер на 3000 лева.

На снимката: Въпросното кръстовище, снимката е илюстративна

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен29/3/24 19:30

    Случва се да въртиш гуми и да се хлъзгаш ако незнаеш как да използуваш съединителя. Но полицаите май незнаят разликата между дрифт и форсиране.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.