24rodopi.com/Общество

Промени настъпиха в ръководството на оперативния екип на „Дънди Прешъс Металс“, съобщиха от дружеството.

През месец февруари Висшето ръководство на канадската компания оповести повишението на проф. д-р инж. Илия Гърков в позиция Изпълнителен вицепрезидент и Главен оперативен директор.

„Като част от постоянните ни усилия да позиционираме ДПМ така, че да отговаря на сегашните и бъдещи нужди на нашата дейност, имам удоволствието да представя промени в ръководството на оперативните дейности, проектите и корпоративните функции. Промените влизат в сила от 1 април 2024 г.“, посочи на 27 март проф. д-р инж. Илия Гърков.

Инж. Ирена Цакова поема ролята на Изпълнителен директор на „Дънди Прешъс Металс Крумовград“ ЕАД. Тя има подчертани лидерски умения с акцент върху ангажираността на местните общности и умения да работи с външните заинтересовани страни, които са необходими за тази позиция. Тя ще бъде първата жена в компанията „Дънди Прешъс Металс“ на такава длъжност.

Инж. Любомир Хайнов поема ролите на Вицепрезидент „Оперативна готовност“ на компанията „Дънди Прешъс Металс“ и Изпълнителен директор на „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ ЕАД. След няколко години в ролята на Генерален мениджър на „Ада тепе“ г-н Хайнов се завръща отново в Челопеч. Той поема отговорност за готовността на компанията за бъдещи производствени дейности. На новата си позиция, чиято цел е да подготви организацията за новите производствени дейности, Любомир Хайнов ще работи в тясно сътрудничество с екипа на „Проекти“ за синхронизиране на проектите с бъдещия оперативен дизайн, преработката и ефективността на плановете за добив. Благодарение на придобития опит от „Ада тепе“ той е добре подготвен за новата роля.

Инж. Цветомир Велков става Вицепрезидент „Технически служби“ на компанията „Дънди Прешъс Металс“. След няколко години като Генерален мениджър на „Челопеч“ той ще работи на тази нова за компанията позиция в сътрудничество с оперативните и проектните екипи за посрещане на нуждите на бизнеса. Г-н Велков има опит на редица лидерски позиции в техническата сфера, включително подобрения на производствените дейности и изграждането на СМАРТ центъра в „Дънди Прешъс Металс Челопеч“ ЕАД.

Инж. Константина Градева-Василева ще поеме разширена роля на Корпоративен Директор „Здраве, безопасност и околна среда“ за изпълнение на програмите за безопасност в цялата компания „Дънди Прешъс Металс“. Тя има над 10 години опит в управленски позиции в българските дружества на компанията, включително ключова роля в програмата „Видимо и осезаемо лидерство“.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.