24rodopi.com/Икономика

Кърджалийска фирма е на второ място в годишната класация на деловия седмичник "Капитал" за най-динамични малки и средни компании. В класацията "Гепард", която изследва динамиката на развитието на предприятията през 2022 г., а основният показател е ръстът на приходите, участват 2 596 дружества.

Лидер в подреждането е технологичният стартъп MYX, който разработва дигитални близнаци за телеком индустрията. През 2022 г. компанията обяви, че е набрала 3.5 млн. евро финансиране, след като година по-рано си беше осигурила 350 хил. евро.

Подгласник на лидера е „Стил трейд плейс" от Кърджали, която се занимава с търговия с горива. Кърджалийската фирма "Стил трейд плейс" е млада - създадена е през 2020 г., и се занимава с търговия с горива. За този кратък период е увеличила приходите си от 39 хил. лв. в годината на създаването й до 8.9 млн. лв. през 2022 г. Съдружници в дружеството, чийто капитал е 30 хил. лв., са Георги Петров и Женя Камбурова. Двамата си партнират и в "Стил пелет", която се занимава с производство и търговия с пелети, както и в още няколко дружества.

18 души работят в „Стил“. Отчетената нетна печалба за годината възлиза на 628 хиляди лева.

Очаквайте само в 24rodopi.com: Кое емблематично кърджалийско предприятие се продава!?

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.