24rodopi.com/Общество/Спорт

От ръководството на „Крумовград“ са се обаждали „по десет пъти на ден“ на бизнесмена Рамадан Яшаров, за да искат разрешение да играят домакинските си мачове на стадиона в Кърджали, докато в същото време го наричат „персона с неясен статут“.

Това става ясно от официалната позиция на ръководството на „Арда“, изпратена до медиите.

Тя е в отговор на твърденията на шефовете в „Крумовград“, че са покривали на 95% от бюджета на „Арда“, докато тимът е бил във Втора и Трета лига, а тогава основен спонсор бе Румен Гайтански-Вълка. „Благодарение на нашата над седемцифрена инвестиция в “Арда” град Кърджали има отбор в Ефбет Лига“, посочват от „Крумовград“.

Ето позицията на „Арда“:

Уважаеми господа, първо искаме да Ви поздравим с постигнатите успехи и резултати. Но тук е моментът да отбележим, че пътят, който вървите в момента, ПФК АРДА го извървя преди много години. Важно е да отбележим, че вървейки по този път, ние не сме искали нищо даром. Вие твърдите, че сте били инвестирали седемцифрена сума в АРДА. Тук е моментът да отбележим, че ние като ръководство издържаме ПФК АРДА в последните три години. Категорично заявяваме, че през тези години ние сме получавали финансови средства единствено от спонсори, които са известни на всички и от феновете, които си купуват билети за мачовете на ПФК АРДА. Тази седемцифрена сума, за която говорите, да я бяхте инвестирали в строежа на свой собствен стадион, с което да ускорите процеса и да играете на ваш стадион. Какво е било преди нашето управление и какви суми сте давали, нас не ни интересува. Ние говорим изцяло за управлението на клуба под наше ръководство. Тук е мястото да отбележим, че освен първия отбор на ПФК АРДА, ние издържаме още осем гарнитури деца, юноши и девойки, които се трудят и чакат своя шанс да играят на АРЕНА АРДА. Ние, като

ръководство на клуба, инвестираме в терени и съблекални, които поддържаме и даваме възможност за развитие на школата. Така ние не чукаме на чужди врати и не се молим.

Относно Рамадан Яшаров, който е част от ръководството на ПФК АРДА. Редно е да Ви попитаме, защо му се обаждате по 10 пъти на ден и искате разрешение да играете на АРЕНА АРДА, при положение, че твърдите, че е персона с "неясен статут"? Уважаеми господа от ПФК Крумовград. Научете се да приемате думата НЕ за отговор и да разберете, че светът не се върти около Вас. Запомнете: АРЕНА АРДА е бил, е и ще бъде дом единствено на ПФК АРДА.

Пожелаваме Ви успех и бъдете здрави!

П.С. Също така вярваме, че имате да решавате много други проблеми, освен този със стадиона, които са публична тайна.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/4/24 14:01

    Брей не ви липсва самочувствие,не забравяйте от къде сте тръгнали...а и къде може да стигнете!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/4/24 15:39

    Ехх Моллата го няма курбани да коли, затова сте на тоз хал. Иначе тоз ясладжия където стъпи изсъхва. Сега чувам жени биел в заведението си.

    ОтговорИзтриване
  3. И двата отбора би трябвало да си помагат, а те се "избиват" за радост на всички навън от Родопите. Защо? И лютеница и кренвирши-и това го е имало-помним.И разпродажбите по никое време-и това ще запомним.Да не стане да ходим на мачове в Крумовград...Смирето егото си и създавайте радост на феновете в Родопите!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен23/4/24 18:55

    До 17.07.Браво ето един разумен кърджалиец.Крумовград е та 50км.от КЪРДЖАЛИ. СЕДНЕТЕ НА МАСАТА И СЕ РАЗБЕРЕТЕ.ДА НИ ЗАВИЖДАТ КАУНИТЕ.ЯМБОЛЛИИТЕ.СМОЛЕНЧАНИ ..........

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен23/4/24 19:56

    Нека се разберат двата клуба за радост на феновете. Всяка седмица ще има футболни мачове в Кърджали на високо ниво, което ще подпомогне и местния бизнес. Двете ръководства нека си помагат, а не да се плюят по медиите.

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен23/4/24 21:36

    Очаквайте есента и двата отбора да играят в Кърджали ....

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен24/4/24 10:11

    Да се разберат двете общини, да си вършат взаимни услуги от които и общините и отборите ще спечелят. Стадионът не е бащиния на клуба, а договорите са с клаузи, но с опция за анекси към договорите.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен25/4/24 11:51

    Защо Крумовград не играе в Хасково ,пак е близо.И в Хасково има много фенове.

    ОтговорИзтриване
  9. Анонимен25/4/24 12:40

    Кой е реалния съобстевник на ФК Крумовград ?Гайтански ли ,Басри Саров ли ,Общината ли?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.