24rodopi.com/Политика

Делян Пеевски ще води листата на ДПС в 9-ти Кърджалийски многомандатен избирателен район за вота за 50-ото Народно събрание на 9 юни. На второ място е настоящият депутат Байрам Байрам, трета е Айтен Сабри, секретар на Общинска администрация - Кърджали. Очаква се тя да бъде включена и в партийния списък за евроизборите.

Четвъртата позиция, която гарантира парламентарно присъствие, е за представителя на помашката общност Павлин Кръстев.

Това е новината от регистрацията на кандидатската листа на ДПС в Районната избирателна комисия, предаде репортер на 24rodopi.com.

На пето място е Елван Гюркаш, настоящ народен представител. Тя би станала депутат, ако Пеевски предпочете да представлява в парламента регион Благоевград.

Зам.-кметът на Крумовград Абидин Хаджимехмед е шести, а председателят на джебелския Общински съвет Сейфи Мехмедали - седми.

Известният бизнесмен Асен Палов от Кирково е на осма позиция, следван от шефа на сесията в Черноочене Месрю Мюмюн.

Последен, десети, е председателят на Общинския съвет в Момчилград Ерсин Юмер.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.