24rodopi.com/Политика

Изненадата в кърджалийската листа на ДПС с кандидати за народни представители се казва Айтен Байрям Сабри, научи 24rodopi.com. Тя беше назначена за временен секретар на Общинска администрация, а в началото на април спечели конкурса за позицията „Секретар на Община Кърджали“.

Айтен Сабри, която е доктор по икономика, ще заеме едно от избираемите места, разкриват осведомени източници от ДПС.

Преди да влезе в ръководния екип на Община Кърджали, тя е била търговски директор в дружество за рафинирано олио и мениджър "Проекти" в германска фирма.

Дисертацията, с която Айтен Сабри е защитила докторантура в Стопанската академия в Свищов, е „Устойчиво развитие на индустриалните предприятия“.

ДПС ще регистрира списъка с кандидати за депутати в Районната избирателна комисия в понеделник – 6 май.

Задължения на секретаря на община:

Секретарят на Община Кърджали подпомага дейността на кмета на община Кърджали, съобразно действащите нормативни актове и изпълнява функции, възложени му от кмета. Той осъществява административното ръководство и функционирането на Общинска администрация.

 

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.