24rodopi.com/Политика

На 27 май ще се проведе предизборната среща в Кърджали на съпредседателя на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков, научи 24rodopi.com. Бившият премиер обяви, че спира предизборните си обиколки след зверската катастрофа с джип на НСО, при която загина човек на пътя край Аксаково. Петков бързал за среща с избиратели и движещият се с превишена скорост специален автомобил се сблъска с друг, излизащ от второстепенен път. Водачът загина на място, а съпругата му е с опасност за живота в болницата. Заради трагедията, Петков обяви, че прекратява кампанията си, но вчера се появи на среща с избиратели в Силистра.

Той се очаква да пристигне в Кърджали на 27 май заедно с бившия строителен министър Андрей Цеков.

На снимката: Макар и рядко, Кирил Петков се е появявал в Кърджали. Винаги с предизборни цели

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Анонимен19/5/24 09:45

    Да се пазят хората по маршрута ! КАТ да му осигурят коридор , иначе ще има поредна катастрофа! Защото ТОЙ и ВЕЛИК !

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен19/5/24 10:24

    ТОЗИ ДОРИ ОТ СНИМКА ОБЛЪЧВА С ОЛИГОФРЕНИЯ.

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен19/5/24 11:00

    Да го приютят в байкал,че да не пречи

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен19/5/24 18:46

    Обезопасете трасето с багери, трактори и фадроми...

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен20/5/24 09:48

    Яла Яла че ми трябваш ма........

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен20/5/24 12:12

    С тебе сме.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.