24rodopi.com/Общество/Темата+

Майката на изнасиленото 15-годишно момиче е поискала 4 000 лева от роднините на задържания за сексуалното посегателство Гюнер, за да оттегли жалбата си срещу него. Това споделиха за 24rodopi.com снахата и братът на 28-годишния мъж.

„Заплашват ни с убийство, искат да им дадем парите. Казаха, че ще ни чакат пред полицията в Кърджали в петък. Като ги получи, щяла да влезе вътре и да си вземе жалбата и да го извади от затвора“, сподели Сийка Йорданова. Мъжът й Алехан е брат на Гюнер. Последният пък бил общ работник в Германия. Върнал се тук, а от години живеел в Хасково. На 6 май бил Кърджали, за да даде пари на детото си, което е от жена, с която се разделил.

„Пиян бил, празнували. И когато бил до един контейнер, дошла 15-годишната. Искала му цигара, той й дал. Тя му казала, да я взема със себе си, защото родителите й я карали да работи тютюн. И той я взел, закарал я в къщата на свекъра в Солище. После в Хасково. От там има клипове как играе радостна“, разказа Сийка, чийто съпруг се е върнал също от Германия заради случая.

Припомняме, че съдът в Кърджали наложи най-тежката мярка за неотклонение – „Задържане под стража“, на 28-годишният мъж. Той е обвинен в отвличане и изнасилване на непълнолетната. Гюнер М. бе задържан след сигнал от близките на момичето. По първоначални данни деянието е извършено на 6 май в Кърджали, след което мъжът и момичето се придвижили до Хасково. 28-годишният бе задържан на 9 май в Хасково.

В мотивите си съдът прие, че от събраните до момента по досъдебното производство доказателства може да се направи обосновано предположение, че обвиняемият Г.М. е извършил престъпленията, за които му е предявено обвинение и за които законът предвижда наказание „лишаване от свобода“. Съдът прие също така, че е налице и реална опасност същият да се укрие или да извърши престъпление.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен15/5/24 10:21

    E, нормално те сега трябва да клеветят майката. Само да са благодарни, че майката не е откачалка. Ако бях аз, директно щях да го кастрирам и да го кача в интернет, за да бъде пример за другите педофили.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен16/5/24 09:12

    сиганска работа бате, алъш вериш да има

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.