24rodopi.com/Политика

Първи бяха малките и неизвестни, партиите тип „5-10 човека сме“, които се опитват да привлекат симпатизанти в социалните мрежи, основно във Фейсбук. Така ще продължат докрая.

Втората категория са тези, които са с претенции, че разполагат със структури, и които ще се впуснат в предизборната кампания две седмици преди изборния 9 юни.

Но има и такива, които вече работят на терен, от 14 май:

По-добри дни, по-облагородените населени места, превръщането на община Кърджали в по-желано място за живеене - начертаният път от хората по селата. „Време е за ДПС“ - зареждането с оптимизъм за кмета Ерол Мюмюн по време на срещите с хората в селата Кьосево, Каменарци, Кокошане, Стражевци, Велишане, Бойно и Кобиляне.

„Благодарение на отговорното отношение на Движението бе даден ход на много дълго чаканите реформи. Авторството на ДПС за голяма промяна в България и решаване на най-наболелите проблеми даваше добри резултати, носеше силни послания и свеж полъх в посоката София-Брюксел и обратно, но правителството просъществува само девет месеца заради дефицитите в разбирането за коалиционна култура на други участници в 49-ото Народно събрание. Заредени сме градивно за 50-ото Народно събрание, в което нашият отбор ще предава позитивната енергия на всеки мислещ за доброто на България. В очите на хората видях, че те ни вярват безрезервно, думите ни дават сила и увереност, че вървим по правилния път. Те казват, че са доволни от новото начало в Кърджали и общината и обещават такава подкрепа на 9 юни с номер 28 в интегралната бюлетина, че цяла България да повярва, че по-добрите дни на родината предстоят с ДПС“, посочи Ерол Мюмюн, който е член на Централното оперативно бюро на Движението. Той се срещна с хората, заедно с кандидатите за народни представители Елван Гюркаш, Байрам Байрам и Айтен Сабри, която е кандидат и за евродепутат.


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Анонимен15/5/24 09:31

    Защо толкова дълго се чака за смяната на Хасан Азис? Ахмед Доган не знаеше ли какво става в Кърджали???

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.