24rodopi.com/Образование

В двора на СУ „Петко Р. Славейков“ се проведе тържество по случай 9-и май, Ден на Европа. Малки и големи участваха в традиционния празник. Кулминацията на представянията на държавите бе изненадващата поява на рокери с мотори и две китаристки.

Денят започна подобаващо с предаването на властта по традиция на 9 май. В 8 часа сутринта, заедно с първия училищен звънец, директорът на училището за шампиони Милко Багдасаров предаде медальона на властта на директора за един ден – председателя на Ученическия парламент Виктория Михайлова.

Активисти от парламента влязоха в ролите на ръководството на училището и административния персонал. Учениците се погрижиха да преподават в часовете на любимите си учители. Организираха тържеството на двора, направиха оперативки и свършиха поставените задачи от своите ментори. След като участниците представиха своите танци, песни и скечове, журито в състав „ученикът за един ден“ Милко Багдасаров, днешният директор Виктория Михайлова и днешният заместник-директор Селин Джамбазова, опита от традиционните гозби на всяка страна. В пъстротата на изпълнения училищен двор имаше всичко – от Хитлер и Моцарт до танцьори на тарантела.

Журито определи и победителите. На първо място постави Германия, представена от 9 „б“ клас с класен ръководител Янислава Парнарова. Те омаяха публиката с внезапна поява на рокери с мотори, песен на „Рамщайн“ и китаристки. Шоуто бе толкова запомнящо се, че отдели и най-големите чревоугодници от храната. Второ място заеха малчуганите от 5„г“ клас с класен ръководител Диана Паслиева, представящи Кипър. Трето място получи представянето на Испания от 7„в“ клас с класен ръководител Ерай Салиф.

България бе представена от Ученическия парламент с родопски танц и не участва класирането. Нововъведението тази година бе, че представянето на всяка държава трябва да има и по някакъв елемент за връзка с родината. Празникът завърши традиционно с български хорá, емоции и усмивки.


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен9/5/24 15:36

    Ебахти падението! Вие нормални ли сте в това училище бееее?!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен9/5/24 15:54

    Образованието в тази колония, наречена България, е превърнато в маскарад, клоунада и палячовщина. Но поне подбирайте персонажите! На кого искате да се харесате и какво да покажете?

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен9/5/24 17:00

    На сегашната младеж им трябва казарма 12 месеца

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен9/5/24 21:16

    Багдасаров,днес е Ден на Победата на Русия над фашизма!! На това трябваше да наблегнете! Без нея ни Европа ,ни България ни вашето училище нямаше да го има!!Който не помни историята,ще има злата участ да я повтори,както е тръгнало падението този път ще е пълно!!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен9/5/24 23:42

    Психологическият персонал на училището е добре да следи не само за политическите си дейности, но и да следи/ не допуска такива безобразия в училището. Такава статия може да бъде тълкувана само като провокация в сложния политически контекст и сравненията/споменаването на определени личности в горепосочения материал от училището показват плашеща некомпетентност. Биваше поне и някой ученик от 12. клас К.Д. да беше включила в листата на БСП по повод този парад на пошлостта, незнанието и деградацията.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.