24rodopi.com/Спорт

Футболистите на „Арда“  записаха успех с 2:0 над „Янтра“ в първата си лятна контрола под ръководството на Александър Тунчев.

Срещата се игра на стадиона в с. Тулово. Нашите играчи започнаха доста активно мача и още в 10-ата минута резултатът бе открит. След едно изпълнение на ъглов удар Чинонсо Офор засече топката с глава, стражът на „Янтра“ изби, но Джелал Хюсеинов се възползва от добрата позиция и откри резултата. До края на първото полувреме Сарп Полат също имаше възможност да вкара.

След почивката и двамата треньори направиха промени, като в игра се появиха всички налични футболисти. В 49-ата минута Тонислав Йорданов имаше възможност да покачи, но Василев спаси. В 57-ата минута Васил Василев от „Янтра“ шутира в наказателното поле, но топката срещна напречната греда. В 80-ата минута Тонислав Йорданов получи топката от дясно и много точно я насочи към вратата, с което покачи резултата на 2:0

Следващата проверка на „Арда“ е на 3 юли срещу тима на „Струмска слава“.

Стартов състав на „Арда“: Господинов, Стоев, Виячки, Феликс, Будинов, Хюсеинов, Полат, Тилев, Иванов, Офор, Тютюков

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

4 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/6/24 10:53

    Не личеше кой от двата отбора е от А група и кой от Б група,а новата звезда Илкер Будинов е пълна скръб,ниво махленски отбор.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/6/24 11:00

    Каква полза има Арда от привличането на играчи като Илкер Будинов който за 2 години обиколи 4 отбора-Спартак Вн.,Етър,Пирин,Ботев Враца,а и вчера беше кръгла нула

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/6/24 11:25

    Не вземат ли добри играчи ще кретаме в лигата.

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/6/24 14:09

    И тоя Стоев тая балерина ,няма ли кой да му прекрати тоя договор бе.....и Б група не може да играе те го пускат централен...

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.