24rodopi.com/Регион

Англия - европейски шампион по футбол, Хари Кейн - голмайстор на първенството.

Прогнозата е на популярния футболен познавач в Източните Родопи Ейваз Емин- Абърдийн. На последното европейско първенство, проведено през 2021 година, на 13 юни той прогнозира пред на репортер, че на финала ще се срещнат Италия и Англия и „адзурите“ ще победят след дузпи. Тази прогноза се сбъдна месец по-късно. Англия срещу Италия бе финалът на стадион „Уембли“ в Лондон на 11 юли 2021 година и италианците станаха №1 в Европа след дузпи.

51-годишният Ейваз Емин – Абърдийн, е майстор на прогнозите за изхода на футболните срещи. Постига голяма точност при прогнозите си.

Наричат Ейваз Абърдийна „футболната енциклопедия на Източните Родопи“. Живее в ардинското село Бял извор. Известен е с дълбоката си привързаност към футбола, но може да ви впечатли с познанията си и за други спортни дисциплини.

На въпрос „Кой ще спечели Европейското първенство тази година?“, той отговаря с категоричност - Англия. И добавя, че Хари Кейн ще стане голмайстор на първенството. Но се затруднява при избора на другия финалист. На въпроса „Кой ще стане вицешампион?“, той отговаря предпазливо, че не може да се направи точна прогноза, понеже ще се класират 4 от шестте отбора на трето място и това прави невъзможно определянето на осминафиналните двойки. От там не може да се предвиди и кои отбори ще се паднат един срещу друг във фазите на директното елиминиране. Но като цяло неговите фаворити за класиране на финала са Франция и Германия, ако  не се срещнат на по-ранна фаза.

Дали прогнозата на родопския Абърдийн“ ще стане факт, ще разберем на 14 юли.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Анонимен23/6/24 10:37

    Испания или Франция ще е новият европейски шампион.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен23/6/24 13:15

    До тук никой не позна . Новият шампион ще бъде Duschland . Те са и домакини . През 1974 г. нали така станаха световни шампиони .

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.