24rodopi.com/Общество

Асансьорите не работят, няма рампа за инвалиди…

„Такова нещо не съм виждал другаде. То затова бягат. Това е някакъв тормоз над хората“, споделя гурбетчия, дошъл си от Германия в Кърджали. Закарал е майка си по различни кабинети в Поликлиниката. Носил е на ръце инвалидната количка с жената заедно със свой приятел.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

9 comments so far,Add yours

  1. Анонимен18/6/24 16:39

    Защото гласуваме за бизимкилер и те после ни забравят!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен18/6/24 17:35

      DA GLASUVAME ZA SIZINKILER DA NI OPRAVQT PO RED

      Изтриване
    2. Анонимен18/6/24 19:43

      Нама управници все тая сизинкилер бизимкилер тази държава няма оправия няма и да има

      Изтриване
    3. Анонимен18/6/24 23:28

      Овцете сами си избират касапина.

      Изтриване
  2. Анонимен18/6/24 17:43

    В гр.Кърджали, на ул."8-ми март" по дърветата кога ще бъдат изчистени лозунгите "Заедно с хората" щото изборите вече отдавна минаха .

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен18/6/24 19:45

    Този(гурбетчия)ако нещо не е доволен има си институции и съд.и нещо наречено жалба-питам го освен мърморене какво друго.е предприел за реализиране на проблема му?-какво е казал Левски,дела трябват а не думи...

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен18/6/24 22:18

    защото брат ти депесар за това още ще ревете

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен21/6/24 20:19

      Depesar Sim I taking §tesi umra.izvinyavai ama position directorate na poliklinikata. Otgovora be§e nyama kakvo da napravya

      Изтриване
  5. Анонимен18/6/24 23:23

    А защо майка му в това положение е в България, а той милият черпи благинките на друга държава, но търси вересиите у нас

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.