24rodopi.com/Общество

На работно посещение в Кърджали беше делегация от  гръцката община Козлукебир /Арриана/,област Родопи. Тя бе водена от новия кмет Ердем Хюсеин. В състава й бяха заместник-кметове, общински съветници и др. От българска страна на срещата в общината присъстваха кметът Ерол Мюмюн, председателят на ОбС инж. Мухаррем Мухаррем, заместник кметът Байрям Байрям, народният представител Айтен Сабри, общинските съветници Берна Чауш-Карагьоз и инж. Ахмед Мустафа.

Гостите поздравиха  Ерол Мюмюн за избирането му за кмет и му пожелаха успешен мандат. Той също поднесе поздравления за успеха на местните избори на своя колега Ердем Хюсеин.

Три бяха основните теми на разговорите  - подписване на договор за побратимяване между двете общини, партньорство по трансграничните програми ИНТЕРРЕГ Гърция - България, участие на спортисти и самодейци от Кърджали в предстоящия фестивал в гръцката община.

И от двете страни беше споделена готовност за обмяна на добри практики и опит в различни сфери. Близостта между двете общини (Козлукебир е на 34 км от Комотини) би улеснило активното взаимодействие и сътрудничество, отбелязаха участниците в срещата.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Анонимен24/6/24 15:51

    А албанското Занзакебир кога ? А Абдулзахаддур от Алжир кога ??? Искаме голяяямо семейство!

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен24/6/24 19:10

    Поздравления! Tebrikler!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен24/6/24 20:09

    На торбичката пише област Ариана.Тва Козлукебир не знам какво е.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен25/6/24 00:27

      Баба ми е родена там.Впоследствие са помолени учтиво от местните власти да се поразходят в посока България.

      Изтриване
    2. Анонимен25/6/24 22:03

      А на входа на града пише ли КърджаАли?!, така, че не се обяснявай.

      Изтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.