24rodopi.com/Общество

Никола Чанев е назначен за заместник областен управител. Утре пък официално Ресми Мурад ще поеме властта в Областна администрация именно от Чанев.

Както 24rodopi.com първи писа, министър-председателят Димитър Главчев освободи от работа заместник областния управител Гюрай Сюлейман. Премиерската заповед влиза в сила от днес, 27 юни. Сюлейман бе назначен за зам. областен управител на Кърджали на 2 август 2023 година от тогавашния премиер Николай Денков.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

21 comments so far,Add yours

  1. Анонимен27/6/24 14:26

    Е това е хубава новина. Има надежда за Кърджали.

    ОтговорИзтриване
  2. Анонимен27/6/24 14:35

    Добра комбинация! Подкрепа!Дадената дума от Пеевски за първа класа се изпълнява успешно. Да се учи местната БСП, столетницата за отношението към малцинствата-равенство,равнопоставеност...има Конституция! Разбрали мб?!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Анонимен27/6/24 14:44

    Ardino veche si ima oblasten upravitel. Badete blizo do horata kakto i do sega bqhte!

    ОтговорИзтриване
  4. Анонимен27/6/24 16:08

    Няма значение кой поема властта … някой трябва да се заеме с тези диваци на паркинга на кауфланд билла и главния път към жп гарата всяка вечер. Гонки,чалга и райски газ до сутринта.. писах до кмета ,входирах безброй жалби в общината но явно никой не го интересува. Всяка вечер звъним на 112 но и полиция в Кърджали - няма. Явно чакат да почнем да се стреляме с тези наркомани!!!

    ОтговорИзтриване
  5. Анонимен27/6/24 17:06

    Да вярваме, че ставаме нормална държава с тези знакови НАЗНАЧЕНИЯ,навярно благодарение на г-н Пеевски и Б. Борисов, след недоверието на петте служ.правителства начело Р. Радев неприпознаване на турски имена за министри, зам.министри,областни и зам. областни управители, шефове на агенции, РДВР, ДАНС и т. н.Рижи Сурак с индийски корен, Пакистан второ поколение емигрант, премиер Великобритания, Англия не стана Пакистан, Индия.... Мехмед Шимшек нинистър на финансите И на външните работи Хакан Фидан на РТУРЦИЯ, кюрди, Турция не стана Кюрдистан! Най накрая май ще стъпим здраво на земята, да се освободим от омразата,хайдушко-войводовското мислене.ДОВЕРИЕ,ДОВЕРИЕ,ДОВЕРИЕ! Слава Богу! Има светлинка!?

    ОтговорИзтриване
  6. Анонимен27/6/24 17:08

    И каква е причината?

    ОтговорИзтриване
  7. Анонимен27/6/24 18:48

    В област Кърджали седем кмета от седем, седем председатели от седем, пет народни представители от пет плюс областен, афери.

    ОтговорИзтриване
  8. Анонимен27/6/24 18:52

    Мечтата на Кърмъзъто от средите на лявомислещите турци, турски кадри да се реализират от БСП, това го прави сега г-н Пеевски!Браво! Честито!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен27/6/24 23:08

      Хубаво ги назначават ама колко им е административния капацитет ? В Ардино има най-добрите специалисти. Хвала на Пеевски.

      Изтриване
  9. Анонимен27/6/24 19:32

    Някои хора са обзети от животинска еуфория - и те не знаят защо!!!

    ОтговорИзтриване
  10. Анонимен27/6/24 20:11

    Ресми е свестен човек, но ДПС губи от това арогантно налагане на партийни кадри навсякаде. Малкото деца на малкото българи няма да се върнат в града. Това се случи в Момчилград, в Ардино... Да ви е честито, ние ще бягаме с децата към старите граници, а и извън България. И ще упражнявате толерантност помежду си. Това е гибел и за ГЕРБ. Да им е честито!

    ОтговорИзтриване
  11. Анонимен27/6/24 20:33

    Хубавият ни български град Кърджали се освободи от този който се правеше на султан Сюлейман Велики, /Асан/, предстои да се освободи и от неговия ортак 01.07 в другата плоскост разделителя, нарциса, Предателя на кърджалийци от другата страна на моста.Очакваме да се случи, Кърджали, България имат нужда от Единение! Разчитаме много на г-н Ресми Мурад и Н. Чанев да се освободят от плевелите.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Анонимен28/6/24 11:37

      В областната управа , има ли пенсионери , независимо на каква длъжност? А редно ли е?

      Изтриване
  12. Стоян реалист27/6/24 20:53

    Така реши народа. Глас народен глас божи. Жълтопаветниците и мисирките да духат супата.

    ОтговорИзтриване
  13. Анонимен27/6/24 21:06

    Вярваме и на двамата, че са пазители на демокрацията!

    ОтговорИзтриване
  14. Анонимен28/6/24 08:20

    Ресми мурад достоен и ще управлява добре без излишни драми. Хората нека са спокойни. Ако някой губи то това е самия г-н Мурад, защото изпусна поста като областен лидер на ДПС. Мурад беше добър градоначалник на Ардино и ще бъде добър областен! Не чакайте драми от него. Той не е гадняр като други ДПСАРИ спете спокойно!

    ОтговорИзтриване
  15. Анонимен28/6/24 13:37

    Демократ е този, демокрацията е тази, който, която раздават, а не консумира цялата враст в една партия в едни ръце. Защо им е на дпс цялата власт, защо са им 7от7, защо са им 5 от 5, а сега и областен управител. 7/7 и 5/5 ги имат вече 34 г. и нещо в областта да се е променило. Най -бедни, най изостанали, гурбетчии по цал свят, лоша инфраструктура, ниски резултати в образованието, ниски заплати и пенсии, увеличаване на напускащите областта и т.н. Стремежа за консумиране на цялата власт не е добър признак за демокрацията. И още, красиви думи са едининие и толерантност, но да не се криеш зад тях. Добре е да има в управлението с арабски имена и мюсюлмаска религия, подготвени хора. Налага се изводът, че подходът трябва да е по различен.

    ОтговорИзтриване
  16. Анонимен28/6/24 16:27

    Моделът не е този, който се предлага и афишира в момента. Не трябва и не е надежден с етническо превъзходство. Огледайте се около нас-гърци македонци, босненци и др. Няма бъдеще. Необходим е друг подход и мисля, че това ще бъде преходно.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24rodopi.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24rodopi.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24rodopi.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24rodopi.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24rodopi.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24rodopi.com не носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK I 24rodopi - FACEBOOK

Важно: Ползвайте материалите в 24rodopi.com, но ако уважавате труда на репортерите ни, които търсят новините на терен, цитирайте сайта. Ако поставите и линк към 24rodopi.com, нищо няма да загубите.

Администраторите на форума на rodopi24.blogspot.com пък призовават за толерантност и спазване на добрия тон под дописките. Те запазват правото си да ограничават или блокират публикуването на мнения.